Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/girl_aries_sea-2.jpg

Στις 22 Μαρτίου ο Ερμής παραμένει στάσιμος, μόνο για να ξεκινήσει μια μέρα αργότερα την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού. Ανάδρομος ο Ερμής θα παραμείνει έως 14 Απριλίου και οι μοίρες του ζωδιακού που θα διανύσει έτσι θα είναι από 16 έως 04. Γιατί είναι σημαντικές οι μοίρες; Μα γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει προσωπικούς πλανήτες που διαθέτουμε στις μοίρες αυτές, ειδικά στα ζώδια Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως.

 

Η πιο αξιοσημείωτη όψη που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής είναι σίγουρα το τετράγωνο που γυροφέρνει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Μια τέτοια όψη μπορεί να μοιάζει «αρνητική» αλλά καθώς όλα αποτελούν στον πυρήνα τους ευκαιρίες, οι επόμενες 3 εβδομάδες μπορούν να αξιοποιηθούν στην λύση προσωπικών προβλημάτων. Κι εξηγώ: ο Κρόνος από τον ορθολογιστή Αιγόκερω επιθυμεί γενικά ρεαλιστικά αποτελέσματα. Όταν λοιπόν ενώνει την ενέργειά του με εκείνη του ανάδρομου Ερμή – της εσωτερικής βαθιάς σκέψης – προκύπτει συνειδητότητα, νέες ιδέες, πνευματική αισιοδοξία και μια διάθεση για πράξεις.

 

Ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει επίσης όψη τετραγώνου με τον κυβερνήτη του Κριού Άρη, κατά την ανάδρομη κίνησή του. Διάβασε για τον Άρη στον Αιγόκερω ΕΔΩ.

 

Καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομα λέμε συχνά οι αστρολόγοι «μην ξεκινήσεις τίποτα καινούργιο», «πρόσεχε τι υπογράφεις» και άλλα τέτοια απαγορευτικά που ακούγονται τόσο τρομακτικά που κανείς αναρωτιέται πώς να αξιοποιήσει πράγματι αυτές τις μέρες; Λοιπόν, όπως έχω ξαναγράψει, ο ανάδρομος Ερμής δεν φέρνει την καταστροφή, αντίθετα είναι η φυσική ροή των πραγμάτων. Η ενέργεια της επικοινωνίας και της αντίληψης χρειάζεται να στρέφεται εσωτερικά έτσι ώστε να κατανοούμε καλύτερα τις δικές μας πράξεις, να βελτιώνουμε την πορεία και τον τρόπο σκέψης, να παρατηρείται βελτίωση. Τώρα στο ζώδιο του Κριού αυτό σημαίνει πως οι ίδιες μας οι πράξεις, ο τρόπος που ζούμε τη ζωή μας χρειάζεται ευθυγράμμιση βάση των προσωπικών μας αναγκών.

 

Καθώς ο Κρόνος από τον Αιγόκερω συμβολίζει επίσης την δομή της κοινωνίας, αξίζει να θυμόμαστε πως ενώ αυτή είναι πολύ σημαντική και αναπόφευκτα μας επηρεάζει καθώς είμαστε ένα μέρος του συνόλου, κάποιες από τις πιο σημαντικές αλλαγές της ανθρωπότητας αλλά και προσωπικές ακόμα, προέκυψαν μέσα από την μοναδικότητα της σκέψης ενός μόνο ατόμου και εξελίσσοντάς την. Η γνώση και η προσαρμογή είναι δύο λέξεις κλειδιά του Ερμή και δη του ανάδρομου. Αυτά χρειάζεται να αναπτύξουμε κι εμείς τώρα ειδικά όταν προκύπτουν εμπόδια. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργούνται εξ’ αρχής. Το να κατηγορήσει κάποιος το ίδιο το εμπόδιο δεν προσφέρει λύση. Ας αξιοποιήσουμε τους περιορισμούς και τα προβλήματα που παρουσιάζονται ως σύμβολα προκειμένου να βελτιωθούμε. Ειδικά στις περιπτώσεις που είναι τα ίδια εμπόδια τα οποία εμφανίζονται ξανά και ξανά.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.