Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας με ιδιαίτερα έντονη ενέργεια και αυτό συμβαίνει εν μέρει λόγω των δύο εκλείψεων. Tην Δευτέρα 07.08 πραγματοποιείται η πρώτη, η οποία είναι μερική έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου . Αυτό σημαίνει πως η σκιά της Γης δεν καλύπτει εντελώς την ορατή επιφάνεια της σελήνης αλλά μόνο ένα κομμάτι της. Τα καλά νέα είναι πως αυτό το φαινόμενο θα γίνει ορατό από την Ελλάδα και την Κύπρο από τις 8:30 έως τις 10:30 το βράδυ περίπου.

 

Η διάσημη Aυγουστιάτικη πανσέληνος ονομάζεται επίσης και πανσέληνος του οξύρρυγχου και πήρε το όνομά της από το ομώνυμο ψάρι του γλυκού νερού, το είδος εκείνο του νερού το οποίο συμβολίζει και το ζώδιο του Υδροχόου.  Το ζώδιο του ερευνητή και του ανθρωπιστή, ο υδροφόρος φέρει στην ανθρωπότητα εκτός από την πηγή της ζωής της, το νερό, και την πηγή της διατήρησής της, την Αγάπη. Έτσι, καθώς και οι εκλείψεις φέρνουν την αλλαγή, αυτή τώρα έρχεται μέσα από την καλοσύνη που δείχνουμε στους άλλους, την ενσυναίσθηση, της διαφορετικότητας που εκφράζουμε όταν ξεχωρίζουμε λόγω της ευγένειας που εκπέμπουμε.

 

Σε ατομικό επίπεδο οι σχέσεις είναι το κυρίως θέμα της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, της Σεληνιακής έκλειψης. Και αυτό περιλαμβάνει όλες τις σχέσεις. Η φιλία κυβερνάται έτσι και αλλιώς από τον Υδροχόο, ενώ η συντροφικότητα κυβερνάται από το ζώδιο του Λέοντα στο οποίο τώρα βρίσκεται ο Ήλιος. Η έκλειψη τονίζει επίσης τις οικογενειακές σχέσεις καθώς και τις σχέσεις που μπορεί να έχουμε με το κράτος, το αφεντικό ή τους υπαλλήλους μας. Και φυσικά την πιο σημαντική σχέση που μπορεί ποτέ να αναπτύξουμε, τη σχέση με τον ίδιο μας τον εαυτό. Αυτές τις μέρες αλλά και για τα επόμενα δύο περίπου χρόνια τα συναισθήματα, οι σκέψεις που μοιραζόμαστε μέσα σε αυτές τις σχέσεις θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μας. Η ισορροπία αυτών που δίνουμε κι εκείνων που λαμβάνουμε χρειάζεται να διατηρείται και να ενδυναμώνεται μέσα από την Αγάπη και την καλοσύνη και όχι μέσα από τον πόνο, τον χωρισμό ή το φόβο όπως καμιά φορά συμβαίνει.

 

Αυτή η έκλειψη μας επηρεάζει όλους, αλλά κυρίως τα ζώδια του σταθερού Σταυρού, δηλαδή Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους και Ταύρους κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Καθώς όμως ο Άρης και ο Δίας συμμετέχουν ενεργά στο όλο τελετουργικό της έκλειψης, θα είναι σίγουρα έντονα αντιληπτή από Κριούς και Ζυγούς επίσης.

 

Εκτός από το ζήτημα των σχέσεων, η έκλειψη είναι ικανή να πυροδοτήσει θέματα που σχετίζονται με την υγεία. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως η έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια κάποια πάθηση, σηματοδοτεί απλώς την αναγκαιότητα της σωματικής και πνευματικής υγείας. Η έκλειψη θα τονίσει σε αρκετούς τα σημεία εκείνα τα οποία προκαλούν την ασθένεια. Παράγοντες όπως το άγχος, η μοναξιά, η ανάγκη για έλεγχο κλπ. Όμως η έκλειψη δίνει επίσης το κλειδί έτσι ώστε να καταπολεμήσουμε αυτούς τους μηχανισμούς με υγιείς σχέσεις, αγαπώντας πραγματικά τον εαυτό μας και επιτρέποντας στα πράγματα να εξελιχθούν με τη φυσική τους ροή.

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο ενέργεια της έκλειψης φέρνει στην επιφάνεια την Αλήθεια. Έτσι το επόμενο διάστημα θα φανερωθούν σκάνδαλα ενώ θα γνωστοποιηθούν στο κοινό μεγάλες διαφθορές των κυβερνήσεων και της πολιτικής σκηνής. Τα πράγματα έρχονται ευκολότερα στο φως και έτσι όσοι έλεγαν ψέματα εκτίθενται. Το ίδιο ισχύει και για μεγάλες εταιρείες, διοργανώσεις οι οποίες έχουν πατήσει πάνω σε ψέματα ή αποτρόπαιες συμπεριφορές προκειμένου να αναδειχθούν και να υπερισχύσουν. Προκειμένου να συμβεί η πραγματική παγκόσμια αλλαγή χρειάζεται η Αλήθεια να βγει στο φως αλλά και εμείς να είμαστε έτοιμοι να αντικρίσουμε το σκοτάδι για να το ξεπεράσουμε .

 

Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι σημαντική και για έναν ακόμη λόγο. Πραγματοποιείται πάνω στην κοσμική πύλη του Λέοντα. Έτσι ονομάζεται η ευθυγράμμιση της Γης, του Ήλιου και του Σείριου. Ο Σείριος είναι πολύ μεγαλύτερος από τον δικό μας Ήλιο και θεωρείται ο πνευματικός μας Ήλιος. Καθώς τα δύο αυτά ζωοφόρα όντα βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση (γεωκεντρικά πάντα) στέλνουν μαζικά το φως τους προς τον πλανήτη μας και αυτό συνεπάγεται πνευματικές αφυπνίσεις μα και συνειδητοποιήσεις οι οποίες ανεβάζουν τη δόνηση της ανθρωπότητας. Η ημερομηνία αυτής τις ευθυγράμισης είναι η 8/8, και είναι κάτι σαν τα γενέθλια της Γης, καθώς κάθε χρόνο λαμβάνουμε ένα νέο κύμα φωτεινού κώδικα κι εξέλιξης από τον Γαλαξία. Αυτή η ενέργεια θα μεγεθύνει την  Σεληνιακή έκλειψη και θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την ολική έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου.

 

Παρατηρώντας τον χάρτη συνολικά από την οπτική της Ελλάδας και της Κύπρου τονίζεται η ιερή σχέση με τον ίδιο μας τον εαυτό. Είναι σημαντικό να αγαπάω και να φροντίζω πάνω απ’ όλους εμένα. Και αυτό δεν είναι μία εγωιστική δήλωση. Με γνωρίσω πριν καν εισπνεύσω την πρώτη μου ανάσα και θα είμαι μαζί μου για πάντα. Χρειάζεται να προσέξω το σώμα μου, αποδιώχνοντας οποιοδήποτε ανθυγιεινό πρότυπο ζωής, σχέσης ή διατροφής (οι χορτοφάγοι κ οι vegans θα αυξηθούν γεωμετρικά τα επόμενα χρόνια). Xρειάζεται επίσης να προσέξω την καρδιά μου, να φροντίσω όσο μπορώ να δέχεται σήματα με θετικό πρόσημο. Να περιτριγυρίζομαι από καλοσύνη και να με πλημμυρίζει η Αγάπη, ώστε να την εκπέμψω κι εγώ μετά. Θεραπεύοντας εμένα, θεραπεύοντας τον κόσμο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.