Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_bottom-1.png

Μηνιαία Πρόβλεψη: Ταύρος

20ΑΠΡ-20ΜΑΪ
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/taurus-2.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/border_top-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Παρθένος.jpg
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Καλό μήνα Ταύρε, η Άνοιξη είναι ήδη εδώ και η ενέργεια ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ήλιο στο ζώδιό σου μετά τις 20.04! Ακριβώς. Οι πρώτες μέρες είναι απλά η εισαγωγή για όσα ετοιμάζονται να έρθουν αργότερα. Βέβαια ακόμα και στις πρώτες αυτές μέρες, παρά τις δυσκολίες στις σχέσεις και τα πολλά λόγια που μόνο φτώχεια μπορούν να προδιαθέτουν, σε βλέπω πως μπορείς να κάνεις κάτι υπέροχο επαγγελματικά, ειδικά αν το έχτιζες εδώ και λίγο καιρό. Είναι περίοδος που καρποφορούν παρελθοντικές προσπάθειες.

Νέα Σελήνη την Πρωταπριλιά

Στις 11.04 ο Ερμής είναι ο πρώτος που περνά στο ζώδιό σου, και είναι τότε που συμβαίνει και η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα, μια σπουδαία ενέργεια που είναι ήδη αισθητή. Τι φέρνει; Γνωριμίες, εύνοια στις σχέσεις, οικονομικές συμφωνίες και αν μπορώ να το πω έτσι γενικά, τύχη. Τα πράγματα κυλούν ευκολότερα σε αυτά που ήθελες εδώ και καιρό να πετύχεις! Ο μήνας ήδη ξεκινά να είναι καλύτερος δηλαδή και βελτιώνεται συνεχώς όσο οι μέρες περνούν.

Τις τελευταίες μέρες του Απρίλη, ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, συναντά τη σύνοδο Δία – Ποσειδώνα και εκεί πλέον εκφράζεται η δημιουργικότητα, ο ρομαντισμός. Εκεί πλέον όσο σκέφτεσαι θετικά, πραγματικά προσελκύεις θετικά γεγονότα. Είναι σπάνιες μέρες χωρίς ανάδρομους, χωρίς εμπόδια. Απλώς να προχωράμε μπροστά. Κι εσύ μπορείς σίγουρα να προχωρήσεις.

Η έκλειψη Ηλίου την τελευταία μέρα του μήνα συμβαίνει στο ζώδιό σου και είναι μια άριστη ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα έχεις διάρκεια. Να φέρεις μια ουσιαστική αλλαγή στην ζωή σου. Ορισμένοι ίσως σκεφτούν αλλαγή δουλειάς, σπιτιού κλπ. Κι ενώ αυτά μπορούν να συμβούν, κυρίως αναφέρομαι σε αλλαγή δική σου. Στον εαυτό σου. Στο πως υπάρχεις και στέκεσαι. Αναθεώρηση. Πρόοδος. Εξέλιξη.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου ΕΔΩ

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.