Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2019/11/JoeyJazz_νεα-σελήνη-Τοξότης-ζώδια-αστρολογία-ωροσκόπος-Κύπρος-Ελλάδα-Φαίδρα-Θεολόγη-Νοέμβρης-αστρολόγος.jpg

Ακολουθώντας τις φάσεις της Σελήνης, μπορεί κανείς με πολύ αρμονικό τρόπο να παρατηρήσει τον κύκλο των 28ημερών. Να παρακολουθήσει την ενέργεια να αυξάνεται μέχρι την Πανσέληνο και στην συνέχεια την κάθοδο, την απελευθέρωση και την ηρεμία της ενέργειας από την Πανσέληνο μέχρι το τέλος του Σεληνιακού κύκλου. Η νέα Σελήνη είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσουμε στόχους, να ανακαλύψουμε τι θέλουμε και να το διεκδικήσουμε! Είναι η στιγμή της δημιουργίας και της γέννησης!

Δες Πως μας επηρεάζουν οι φάσεις της Σελήνης!

Η νέα Σελήνη του Νοέμβρη πραγματοποιείται φέτος στις 26.11 στις 05:05μμ στο ζώδιο του Τοξότη και συγκεκριμένα στην 4η μοίρα! Η μοίρα αυτή έχει την ερμηνεία:

“Μια μεγάλη κουκουβάγια κάθεται μόνη στο κλαδί ενός μεγάλου δέντρου.”

Επειδή ο Τοξότης σχετίζεται με την φιλοσοφία, την αντικειμενικότητα και την σοφία (κάτι που επίσης η κουκουβάγια συμβολίζει), φαίνεται πως η νέα αυτή Σελήνη ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με αυτήν. Με απλά λόγια, είναι τώρα εύκολο για εμάς να αντικρίσουμε την μεγαλύτερη εικόνα, ολόκληρο το δέντρο, παρά να μείνουμε στο “δάχτυλο” ή μόνο σε ένα κλαδί. Η κουκουβάγια δεν επηρεάζεται από τους εξωτερικούς παράγοντες. Βλέπει πολύ καθαρά ακόμα και την νύχτα, είναι αφυπνισμένη, κάθεται ψηλά και αγναντεύει όλη την πραγματικότητα. Έχει έτσι πολύ καλή αντίληψη των πραγμάτων και είναι ικανή να πάρει αποφάσεις. Έτσι κι η νέα Σελήνη τώρα, μας τροφοδοτεί με το χάρισμα να αποφασίσουμε. Αντικρίζουμε τις καταστάσεις καθαρότερα. Η αντίληψη και η αντικειμενικότητα αυξάνονται – δεν θολώνουν από προσωπικές προτιμήσεις. Τα συναισθήματα παίζουν ρόλο εδώ (μιλάμε για νέα Σελήνη άλλωστε) όμως δεν μπαίνουν εμπόδιο στην αντικειμενικότητα. Απλώς βοηθούν στο να στρέψουμε το κεφάλι της κουκουβάγιας (το τιμόνι στο αυτοκίνητο της ζωής μας), εκεί που θέλουμε να κοιτάξει και τελικά πετάξει.

 

Οπότε ένας τρόπος να αξιοποιήσουμε την νέα αυτή Σελήνη είναι να αναλογιστούμε που φοράμε γυαλιά, σε ποια σημεία στην ζωή μας είμαστε μύωπες ή εθελοτυφλούμε, πιστεύοντας πως αυτό που αντικρίζουμε είναι η αλήθεια. Πολλές φορές οι αισθήσεις μας ξεγελούν, νομίζουμε κάτι για αλήθεια και ξεχνάμε να εξετάσουμε το πλαίσιο μέσα στο οποίο ζει η πραγματικότητα – το περιβάλλον.

Για παράδειγμα: κάποιος νομίζει πως παίρνοντας ένα συγκεκριμένο πτυχίο θα βρει σίγουρα την δουλειά των ονείρων του. Αμελεί όμως να υπολογίσει πως πέρυσι καλύφθηκαν όλες οι θέσεις, οπότε τον επόμενο χρόνο που θα αποφοιτήσει τα πράγματα θα έχουν αλλάξει και θα δυσκολευτεί να επιτύχει τον στόχο του.

Αντίστοιχα, κάποιος πιστεύει πως είναι ανούσιο να παρευρεθεί σε μία διάλεξη, χάσιμο χρόνου. Όμως δεν υπολογίζει πως εκεί θα συναντήσει έναν παλιό του φίλο ο οποίος θα προσφερθεί να τον βοηθήσει στην καριέρα του.

 

Και τα δυο είναι παραδείγματα περιπτώσεων που κάποιος δεν μπόρεσε να υπολογίσει το σωστό αποτέλεσμα επειδή επικεντρώθηκε στην προσωπική, μικροσκοπική και υποκειμενική του αντίληψη. Ας επιτρέψουμε σε αυτήν την νέα Σελήνη να διευρύνει την σκέψη μας, να μας οδηγήσει ένα βήμα παραπάνω ή παραέξω. Ας μην ξεχνάμε πως συχνά η περιορισμένη μας αντίληψη μπορεί να οδηγήσει σε αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Αυτό σημαίνει πως η μικρή μας οπτική, όταν την πιστεύουμε υπερβολικά και αφοσιωνόμαστε σε αυτήν, φτάνει να γίνεται πραγματικότητα. Ένα εργαλείο εξίσου επικίνδυνο, όσο και χρήσιμο όταν αξιοποιείται σωστά. Πολλοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την τεχνική για να πετύχουν τον στόχο τους. Ο Τοξότης (το ζώδιο στο οποίο πραγματοποιείται η νέα Σελήνη), είναι σε συνδυασμό με τους Ιχθύες, ο ορισμός της αυτοεκπληρούμενης προφητείας. Είναι γεγονός πως η αστρολογία, όταν εξασκείται από έναν ικανό αστρολόγο, αξιοποιώντας εκτός των άλλων αυτά τα εργαλεία, μπορεί να δώσει την κατάλληλη κατεύθυνση ώστε να καταφέρει κάποιος αυτό που επιθυμεί.

 

Λοιπές σημειώσεις:

1. Στις 24.11 κορυφώνεται η αντίθεση Άρη – Ουρανού που συμβαίνει κάθε δύο χρόνια. Η αντίθεση αυτή σχετίζεται με την νέα Σελήνη και προσπαθεί να κατευνάσει τα νεύρα, τις εντάσεις, τον εγωισμό και τα απρόβλεπτα γεγονότα. Δεν μπορεί όμως να ηρεμήσει και την επιθετικότητα που κυριαρχεί εδώ και λίγες ημέρες και θα συνεχίσει. Ευτυχώς η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω την Τρίτη (την ημέρα της Νέας Σελήνης) και βοηθά στο να αποσυμφορήσει κάπως τις εντάσεις. Αλλά αν κάτι χτιζόταν εδώ και καιρό, αν υπάρχει συσσωρευμένη ενέργεια εκδίκησης, τότε η Νέα Σελήνη μπορεί να ρίξει λάδι στην φωτιά.

2. Η νέα αυτή Σελήνη επηρεάζει όλα τα ζώδια, αλλά λίγο παραπάνω Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο και Σελήνη στις μοίρες αυτές.

3. Σημειώστε πως η επόμενη νέα Σελήνη θα είναι ολική έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω στις 26.12! Και συμβαίνει μάλιστα την κατάλληλη στιγμή για να προκαλέσει νέα ξεκινήματα πριν την έναρξη του 2020. Για να μάθεις τι θα φέρουν σε εσένα συγκεκριμένα οι δύο εκλείψεις σε Αιγόκερω και Καρκίνο (Σεληνιακή έκλειψη Ιανουαρίου), στείλε μου μήνυμα να το δούμε μέσα από τον γενέθλιο χάρτη σου

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.