Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Ταύρος-Δίδυμος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τον Δίδυμο;

Πόσο ταιριάζει ο Δίδυμος με τον Ταύρο;

 

Όταν μπλέκεται σε μια συναστρία η Γη(Ταύρος) και ο Αέρας(Δίδυμος) μπορούν να προκύψουν δυο πράγματα. Είτε αμμοθύελλα που καταστρέφει τα πάντα, είτε ένας ανεμόμυλος που χρησιμοποιεί και τις δυο δυνάμεις για να παράγει Ενέργεια.

 

Για να είμαστε δίκαιοι, όταν πρωτοσυναντιούνται αυτοί οι δυο άνθρωποι γίνονται αμέσως αντιληπτές οι διαφορές τους. Ο Ταύρος είναι ρεαλιστής, σταθερός και …θα πάρει το χρόνο του. Ο Δίδυμος από την άλλη είναι ένας μόνιμος ιδεαλιστής έφηβος, αυθόρμητος και δε του παίρνει καθόλου χρόνο να αποφασίσει, να σκεφτεί ή να καταλάβει κάτι. Μη νομίζεις πως ο Δίδυμος είναι πιο έξυπνος επειδή κυβερνάει τον 3ο οίκο της γνώσης. Είναι απλώς πιο γρήγορος στη σκέψη, ενώ ο Ταύρος θα χρειαστεί να βεβαιωθεί πως έχει αντιληφθεί εις βάθος κάθε πτυχή πριν προχωρήσει.

 

Εκτός από γειτονικά Ζώδια, οι κυβερνήτες τους Αφροδίτη (Ταύρος) και Ερμής (Δίδυμος) γειτονεύουν επίσης πολύ κοντά στον Ήλιο. Ο Ταύρος είναι Ζώδιο σταθερό, ενώ ο Δίδυμος μεταβλητό και η λίστα των διαφορών τους απλά ξεκινάνε, δεν τελειώνουν. Το καλό με τα μεταβλητά Ζώδια είναι πως μαθαίνουν γρήγορα και προσαρμόζονται στις ανάγκες της σχέσης, κι έτσι μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Δίδυμος να γίνει ο ρομαντικός, αισθησιακός και διαλλακτικός τύπος που ο Ταύρος επιθυμεί. Ενώ ο Ταύρος από την άλλη μπορεί να γίνει ο πιο πεισματάρης κι επίμονος άνθρωπος, εγκλωβίζοντας τον Δίδυμος σε έναν ρόλο που στο τέλος θα βαρεθεί να υποδύεται, φτάνοντας να χαρακτηρίσει τον Ταύρο βαρετό την ίδια στιγμή που ο τελευταίος θα τον κατηγορεί για επιπολαιότητα.

 

Μια τέτοια σχέση για να λειτουργήσει χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και από τους δυο. Δεν είναι κάτι που απλώς συμβαίνει. Ο Ταύρος θα χρειαστεί να παρέχει ελευθερία κινήσεων στον Δίδυμο (όπως στον ανεμόμυλο, η σταθερή γήινη βάση του επιτρέπει να κινείται) και ο Δίδυμος να είναι ειλικρινής, εξυπηρετικός και να προσπαθεί συνέχεια (να παράγει Ενέργεια). Μα κυρίως χρειάζεται να αποδεχθούν ο ένας τον άλλον. Ο Ταύρος δε πρόκειται να επιταχύνει και ο Δίδυμος δε πρόκειται να επιβραδύνει. Αν μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτά τα βασικά προβλήματα όμως, η επιτυχία της σχέσης θα βασιστεί ουσιαστικά στις ίδιες αυτές διαφορές που θα μπορούσαν με ευκολία να προκαλέσουν…αμμοθύελλα.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.