Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Ταύρος-Σκορπιός.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τον Σκορπιό;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Ταύρο;

 

Η σχέση του Ταύρου με τον Σκορπιό σίγουρα δε γίνεται να είναι μέτρια. Πρόκειται για την ένωση δυο εκ των πιο δυνατών Ζωδίων που τους αρέσει να ζουν έντονα και παθιασμένα. Φυσικά, το έντονο και το παθιασμένο έχουν δυο όψεις. Έντονος και παθιασμένος είναι ο έρωτας, έντονοι και παθιασμένοι που μπορεί να είναι και οι καυγάδες.

 

Οι δυο τους διαθέτουν εξίσου τη Σταθερή ποιότητα, που σημαίνει πως οι απόψεις τους δύσκολα αλλάζουν και γι’αυτό είναι δύσκολα στην αρχή να ανεχτούν ο ένας τον άλλον. Παραδόξως, αυτή η κοινή Σταθερή τους ποιότητα είναι που τους προκαλεί εξ’αρχής την έλξη. Γιατί όταν στο παρελθόν είχαν σχέσεις με αδύναμους χαρακτήρες, το να βρουν κάποιον με σταθερές αξίες και ισχυρή προσωπικότητα είναι αναζωογονητικό. Μα αν θέλουν να καταφέρουν να παραμείνουν μαζί, θα χρειαστεί να μάθουν την τέχνη του συμβιβασμού.

 

Ο Ταύρος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Σκορπιό στον Ζωδιακό κύκλο, κι ενώ ορισμένοι Αστρολόγοι ισχυρίζονται πως τα Ζώδια που σχηματίζουν όψη αντίθεσης (όπως εδώ) δεν ταιριάζουν, Ταύρος και Σκορπιός έρχονται να ταχθούν υπέρ της άλλης άποψη και ξεκινάνε άμεσα να ξεδιπλώνουν το γιατί.

 

Ο Σκορπιός έχει ανάγκη το μυστήριο και σε διαβεβαιώνω πως δεν υπάρχει κάποιος πιο μυστηριώδης από τον Ταύρο. Ο Σκορπιός χρειάζεται επίσης γερά θεμέλια στη σχέση, και με τον Ταύρο μπορεί εξίσου τόσο να το προσφέρει όσο και να το λάβει. Μαζί μπορούν να δημιουργήσουν μια σχέση μέσα στην οποία αισθάνονται ασφαλείς, ζουν μέσα στον αισθησιασμό, την αφοσίωση, τον ρομαντισμό. Ναι, τελικά διαθέτουν πολλά κοινά, αλλά όπως κοινά είναι τα θετικά τους γνωρίσματα τα οποία τους ενώνουν, άλλο τόσο είναι και τα αρνητικά τους που μπορούν να τους χωρίσουν. Κι εκτός από την πεισματάρικη φύση τους, είναι και οι δυο ζηλιάρηδες, συχνά εμμονικοί και εμπιστεύονται δύσκολα. Και όντως το να καταφέρουν να εμπιστευτούν τον μυστηριώδη καθρέφτη τους χρειάζεται υπομονή, συνεχή συζήτηση και πολύ αμοιβαία εμπιστοσύνη.

 

Όμως όταν ενώνονται ολοκληρωτικά, ενώνονται και οι κυβερνήτες Πλανήτες τους. Η Αφροδίτη του Ταύρου με τον Άρη και Πλούτωνα του Σκορπιού. Ο συνδυασμός που κάνει ο Άρης με την Αφροδίτη τους υπόσχεται παντοτινή καλοπέραση κι ερωτισμό, ενώ όταν η Αφροδίτη συμμαχεί με τον Πλούτωνα ο έρωτας γίνεται εξουσιαστικός, το πάθος εκτοξεύεται και ο μαγνητισμός παραμένει ανεξίτηλος. Ο Πλούτωνας είναι τελικά αυτός που θα ισορροπήσει την ενέργεια της Αφροδίτης και του Άρη και θα επιτρέψει σε αυτή τη σχέση να διαρκέσει για όσο κάνει και τους δυο ευτυχισμένους. Και όταν μιλάμε για μια σχέση Γης – Νερού, αυτό μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.