Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Τοξότης-Ιχθύς.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Ιχθύ;

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τον Τοξότη;

 

Ως δυο Μεταβλητά Ζώδια, οι δυο αυτοί διαφορετικοί χαρακτήρες δημιουργούν ένα φυσικό τετράγωνο στο Ζωδιακό. Και τα τετράγωνα στην Αστρολογία, αν αναρωτιέσαι, δεν είναι καλός οιωνός. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ένας είναι Ζώδιο της Φωτιάς και ο άλλος του Νερού. Δηλαδή… Φωτιά με Νερό… το πρώτο αποτέλεσμα που σου έρχεται στο μυαλό δε μπορεί να είναι το ιδανικότερο. Αλλά  εκτός από τα καταστροφικά σενάρια όπου το ένα εξατμίζεται και το άλλο αφανίζεται εντελώς, υπάρχει πάντα η περίπτωση να διατηρήσουν μια ισορροπημένη θερμοκρασία επιτυγχάνοντας ένα περιβάλλον που παρομοιάζεται ευκολότερα ως ένα τζακούζι. Εεε δε γίνεται να μη σου αρέσει το τζακούζι!

 

Κάπως έτσι είναι και η μεταξύ τους σχέση. Αυτοί οι δυο διαθέτουν αρκετές αντιθέσεις και αν ρωτήσεις κάποιον δε θα μπορεί εύκολα να τους φανταστεί μαζί. Έναν εξωστρεφή Τοξότη που συνεχώς θέλει να εξερευνεί και να γνωρίζει τον κόσμο, μαζί με έναν Ιχθύ εσωστρεφή που βλέπει τον κόσμο μέσα από τη δική του προσωπική γυάλα.

 

Μα όταν αυτοί οι δυο γνωριστούν, ενώνονται εκτός από τα στοιχεία τους (τη Φωτιά με το Νερό δηλαδή) και οι κυβερνήτες Πλανήτες τους. Και καθόλου τυχαία, τους κυβερνά και τους δυο ο Δίας, ενώ ο Ποσειδώνας έρχεται να προστεθεί στους κυβερνήτες του Ιχθύ. Ο κοινός τους κυβερνήτης μπορεί να βοηθήσει να εξομαλυνθούν οι διαφορές και να διατηρηθεί η θερμοκρασία σταθερή. Ούτε η Φωτιά να υπερθερμανθεί εξατμίζοντας τη προσωπικότητα του Ιχθύ, μήτε το Νερό να αγριέψει αφανίζοντας από δίπλα του τον Τοξότη. Ναι, το φλογερό πνεύμα του Τοξότη συχνά εξαντλεί συναισθηματικά τον Ιχθύ ο οποίος αγριεύει και βγάζει καπνούς. Αλλά τελικά διαθέτουν ίση δύναμη και οι δυο. Και αν κάποιος μπορεί να τους διδάξει αυτογνωσία και πραγματικά να τους εξελίξει ψυχικά και πνευματικά, τότε σίγουρα τον βρίσκουν.

 

Η σχέση αυτή μπορεί να τους βοηθήσει, κι αν αναρωτιέσαι ακόμα πως θα διατηρηθεί η χρυσή τομή, μη ξεχνάς το μεγάλο τους κοινό. Είναι και οι δυο Ζώδια Μεταβλητά, θυμάσαι; Και το μεγάλο προτέρημα της ποιότητάς τους είναι ο συμβιβασμός, η έλλειψη διαφωνιών, η συνεργασία. Μαζί μπορούν τελικά όχι μόνο να ζήσουν μια ζωή μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο τους τζακούζι, αλλά και να ευχαριστιούνται κάθε στιγμή, βιώνοντας μια υγιή σχέση σαν αυτές που όσοι λέγαν στην αρχή πως δε ταιριάζουν, φτάνουν να αποζητούν.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.