Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Με ποιο ζώδιο να περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Είναι γεγονός πως με όλα τα ζώδια μπορείς να ταιριάξεις. Όλες οι συναστρίες δύναται να ευδοκιμήσουν. Είναι όμως επίσης γεγονός ότι οι πλανητικές ενέργειες μιας ημέρας ευνοούν συγκεκριμένους συνδυασμούς. Ας δούμε με ποια ζώδια θα ταιριάξεις καλύτερα φέτος στη γιορτή των ερωτευμένων και ποια ζώδια καλό να αποφύγεις…

 

Κριός

Καμιά φορά τα ζώδια με τα οποία υπάρχει φυσική έλξη είναι και τα ιδανικά ώστε να περάσεις την ημέρα των ερωτευμένων μαζί. Όπως το πύρινο Λιοντάρι. Πάθος και αληθινή, ουσιαστική βαθιά αγάπη ξεχειλίζει όταν ενώνεστε. Φυσικά, επειδή ένας Κριός πάντα έχει τη τάση να δοκιμάζει το καινούργιο, μπορείς φέτος να περάσεις εξίσου όμορφα με έναν Σκορπιό. Σε καταλαβαίνει καλύτερα απ’ ότι νομίζεις και μπορεί να σου προσφέρει όσα χρειάζεσαι. Πάντως είναι αλήθεια πως με κάποια ζώδια δυσκολότερα θα ταιριάζεις γενικά. Όπως με τον Ταύρο. Έχει πολλά στο μυαλό του αυτό το διάστημα και δε χρειάζεσαι τα προβλήματά του.

Δες τη συναστρία Κριός – Λέων: https://goo.gl/tG6bm1

Δες τη συναστρία Κριός – Σκορπιός: https://goo.gl/3MCCnd

 

Ταύρος

Με καρδούλες παντού γύρω, η ρομαντική πλευρά του Ταύρου ζητά να εκφραστεί. Να κάνεις δωράκια, εκπλήξεις και να απολαύσεις τη ζωή με το άλλο σου μισό. Οπότε αποφεύγεις ανθρώπους πιο πεζούς σε ζητήματα αγάπης (βλ. Διδύμους). Ιδανικά περνάς τη μέρα με έναν Ιχθύ (μιας που ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιο του ψαριού) ή έναν Αιγόκερω (τυχαίο που διαθέτει επίσης ουρά ψαριού; ). Ταιριάζεις όπως και να ‘χει με τα δύο αυτά ζώδια – μοιράζεστε παρόμοια κοσμοθεωρία και αντίληψη.

Δες την συναστρία Ταύρος – Αιγόκερως: https://goo.gl/tfebwg

Δες τη συναστρία Ταύρος – Ιχθύς: https://goo.gl/AyZnyi

 

Δίδυμος

Εντάξει, μπορεί η 14η Φλεβάρη να είναι μια «εμπορική» γιορτή, δε παύει όμως να αποτελεί αφορμή για διασκέδαση κι έρωτα. Ξέκλεψε στιγμές και αφιέρωσε χρόνο εκφράζοντας τα συναισθήματά σου. Προτίμησε να μείνεις μακριά από ομοζώδιους Διδύμους – θα παρασύρετε ο ένας τον άλλον προς την αντίθετα κατεύθυνση. Βρες έναν Ζυγό που πάντα σε καταλαβαίνει, κάνε του μασάζ και δείξε του πόσα σημαίνει για εσένα – θα στο ανταποδώσει. Ακόμα καλύτερη επιλογή αποτελεί ο Λέων για έναν αξέχαστο άγιο Βαλεντίνο!

Δες τη συναστρία Δίδυμος – Λέων: https://goo.gl/iMA6KS

Δες τη συναστρία Δίδυμος – Ζυγός: https://goo.gl/QSMWCG

 

Καρκίνος

Με τον κυβερνήτη σου, τη Σελήνη, να οδεύει προς έκλειψη μια μέρα μετά τη γιορτή των ερωτευμένων, μπορείς είτε να αισθανθείς το καρδιοχτύπι της αγάπης, είτε να κλειστείς στον εαυτό σου απορώντας γιατί κανείς δε καταλαβαίνει εσένα και τις ανάγκες σου. Φυσικά αυτό το τελευταίο θα το πετύχεις ευκολότερα αν μπλέξεις με έναν ομοζώδιο Καρκίνο γιατί η αλήθεια είναι πως χρειάζεστε μια διαφορετική ενέργεια να σας παρακινήσει αυτές ημέρες. Ο Καρκίνος μπορεί γενικά να ταιριάζει με τον Καρκίνο, αλλά τώρα συνεισφέρουν  στο να διατηρήσουν όσα τους έχουν πάρει από κάτω. Αυτό αλλάζει γρήγορα αν έχεις στο πλευρό σου έναν Υδροχόο ή έναν Ιχθύ. Ο Υδροχόος σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα με τον ερωτισμό και την θετική του στάση, ενώ ο Ιχθύς μοιάζει πάντα να ξέρει τι έχεις ανάγκη.

Δες τη συναστρία Καρκίνος – Υδροχόος: https://goo.gl/stgJUc

Δες τη συναστρία Καρκίνος – Ιχθύς: https://goo.gl/B3Xn1u


Λέων

Γιορτή των ερωτευμένων μια μέρα πριν την Ηλιακή έκλειψη στο ακριβώς απέναντί στου ζώδιο! Άρα το καλύτερο νομίζω είναι να προτιμήσεις κάποιον ο οποίος θα σου προσφέρει ηρεμία ή απλώς θα σε κάνει να ξεχαστείς από την αναταραχή που φέρνουν οι εκλείψεις στη ζωή σου. Ο Δίδυμος είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις το δεύτερο. Αν η ηρεμία είναι εκείνη που ζητάς, ο Κριός μπορεί να αποδειχθεί ο ιδανικότερος Βαλεντίνος. Το τρίτο πύρινο ζώδιο της Φωτιάς, ο Τοξότης, είναι εκείνος που σου ζητώ να αποφύγεις. Ευκολότερα θε έρθετε σε κόντρα παρά θα θυμίζει η μέρα γιορτή.

Δες τη συναστρία Λέων – Κριός: https://goo.gl/tG6bm1

Δες τη συναστρία Λέων – Δίδυμος: https://goo.gl/iMA6KS

 

Παρθένος

Το χαρακτηριστικό σου Παρθένε είναι ότι προσαρμόζεσαι εύκολα. Και αν βλέπεις παντού καρδούλες, δώρα και ένα αίσθημα αγάπης, είναι λογικό να θες να πάρεις και να δώσεις. Μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο (όπως φέτος που ο κυβερνήτης σου ασχολείται με την έκλειψη Ηλίου), όμως μπορεί να αποδειχθεί μια ευχάριστη νότα της καθημερινότητάς σου αν τη περάσεις με το κατάλληλο άτομο. Αυτός μπορεί να είναι ένας Σκορπιός, ο οποίος αν και ζώδιο του Νερού αποδεικνύεται περισσότερο καυτός από οποιοδήποτε πύρινο ή ένας Υδροχόος μιας που η συναστρία σας έχει πάντοτε ενδιαφέρον. Δεν είναι τυχαίο πως έλκεστε ο ένας από τον άλλον συνεχώς, ούτε πως ο κυβερνήτης σου, Ερμής, βρίσκεται στο ζώδιό του αυτές τις μέρες. Στα όχι της ημέρας οι Ιχθύες γιατί το νερό μπορεί να ψυχράνει και να γίνει παγόβουνο στην Αρκτική.

Δες τη συναστρία Παρθένος – Σκορπιός: https://goo.gl/nzFYY4

Δες τη συναστρία Παρθένος – Υδροχόος: https://goo.gl/Hvw7hm

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη που κυβερνά τον έρωτα, είναι και δικός σου προσωπικός κυβερνήτης Ζυγέ, οπότε κατά κάποιο έμμεσο τρόπο, οι πλανήτες σε προτρέπουν να περάσεις μια όμορφη ημέρα των ερωτευμένων. Φυσικά για να συμβεί αυτό πρέπει να έχεις τον κατάλληλο Βαλεντίνο. Για να πετύχεις κάτι τέτοιο σε προτρέπω να μείνεις μακριά από τον Αιγόκερω. Στα σίγουρα των επιλογών ανήκει ο Δίδυμος ο οποίος σε καταλαβαίνει και ξέρει από γιορτές. Μια επίσης ιδανική επιλογή είναι ο Ιχθύς, καθώς η Αφροδίτη μόλις πέρασε στο ζώδιό τους και έτσι σας ενώνουν αυτές τις ημέρες πολλά – συμπεριλαμβανομένων και της ανάγκης για απόλαυση.

Δες τη συναστρία Ζυγός – Δίδυμος: https://goo.gl/QSMWCG

Δες τη συναστρία Ζυγός – Ιχθύς: https://goo.gl/2A5Y8G

 

Σκορπιός

Όπως είναι διαμορφωμένο το πλανητικό σκηνικό μπορείς να περάσεις είτε μια πολύ ενεργητική και παθιασμένη ημέρα των ερωτευμένων, είτε μία εντελώς αδιάφορη από θέματα αγάπης, αφού η έκλειψη μια μέρα μετά σε επηρεάζει άμεσα (ειδικά τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο). Ο Κριός με τον οποίον μοιράζεστε τον ίδιο κυβερνήτη, είναι το ζώδιο που θα σου χαρίσει έντονα συναισθήματα και θα καταφέρει επιπλέον να αποσπάσει τη προσοχή σου από οτιδήποτε τη βαραίνει τελευταία. Εναλλακτικά, η ώρα που περνάς με έναν Παρθένο αποδεικνύεται ουσιαστική και περισσότερο σέξι εγκεφαλικά.  Διαλέγεις και παίρνεις γιατί ίσως όλοι θέλουν να περάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο με έναν Σκορπιό, αλλά εσύ δεν θα θέλεις να μπλέξεις αυτές τις μέρες με Καρκίνο.

Δες τη συναστρία Σκορπιός – Κριός: https://goo.gl/3MCCnd

Δες τη συναστρία Σκορπιός – Παρθένος: https://goo.gl/nzFYY4

 

Τοξότης

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, είσαι μάλλον το φαβορί για να περάσεις την καλύτερη ημέρα των ερωτευμένων. Επειδή ξέρεις να απολαμβάνεις, να διασκεδάζεις και είσαι ούτως ή άλλως των εορτών, το καλύτερο νομίζω είναι να περάσεις την ημέρα με έναν ακόμα Τοξότη! Τι όμορφο να ενώσετε τις φλόγες και τον ερωτισμό σας! Δες χρειάζεστε τίποτα περισσότερο. Αν πάλι αναζητάς κάτι πιο προσγειωμένο που όμως ξέρει να προσφέρει ευχαρίστηση, ένα ιδανικό ταίριασμα των ημερών είναι ο Αιγόκερως. Αν και της Γης, μπορεί να σε απογειώσει. Προτείνω να μείνεις μακριά από το δράμα του Λέοντα μιας που φαίνεται πως περισσότερο σε εκνευρίζει παρά σε.. ανάβει με την καλή έννοια.

Δες τη συναστρία Τοξότης – Τοξότης: https://goo.gl/rW4NuD

Δες τη συναστρία Τοξότης – Αιγόκερως: https://goo.gl/tHuVRM

 

Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης – πλανήτης σου, ο Κρόνος, σχηματίζει θετική όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη (τη θεά του έρωτα και της αγάπης) τις ημέρες γύρω από τη γιορτή των ερωτευμένων. Άρα μπορείς πράγματι φέτος να γιορτάσεις στο μέγιστο, να απολαύσεις σε όλο της το μεγαλείο μια κατά τ’ άλλα συνηθισμένη Τετάρτη στα μισά του μήνα. Ένας Ταύρος θα σου προσφέρει απολαύσεις και θα σε φροντίσει όπως μόνο εκείνος ξέρει. Αν ζητάς μια πιο… «καυτή» επιλογή, το άλλο «Τ» του ζωδιακού, ο Τοξότης είναι μόνιμα ο κατ’ εξοχήν ερωτιάρης. Για να μην μείνεις ανικανοποίητος πάντως, κάτσε μακριά από τον άλλον ζωδιακό γείτονα – τον Υδροχόο.

Δες τη συναστρία Αιγόκερως – Ταύρος: https://goo.gl/tfebwg

Δες τη συναστρία Αιγόκερως – Τοξότης: https://goo.gl/tHuVRM

 

Υδροχόος

Υδροχόε, ξέρω πως η γιορτή αυτή δεν είναι συνήθως το καλύτερό σου. Συμπέφτει συχνά με γενέθλιες μέρες, αντικατοπτρίζει εμπορικές μικρότητες και σα να μην έφταναν αυτά, φέτος συμβαίνει μια μέρα πριν την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, οπότε σίγουρα έχεις πολλά στο κεφάλι σου για να ασχοληθείς με τον Βαλεντίνο. Και αυτά ακριβώς θα σου θυμίζει ο Ζυγός – οπότε καλύτερα να μην επιβαρύνεις τη κατάστασή σου μπλέκοντας μαζί του. Όμως εσύ ξέρεις πως διαθέτεις ρομαντική ψυχή, οπότε νομίζω το καλύτερο φέτος είναι να περάσεις την ημέρα αυτή με έναν Καρκίνο ή έναν Παρθένο. Και τα δύο αυτά ζώδια, με τον δικό τους τρόπο, χρειάζονται μια μικρή Υδροχοϊσια παρακίνηση για να εκφράσουν τον άπλετο ρομαντισμό και ερωτισμό που διαθέτουν.

Δες τη συναστρία Υδροχόος – Καρκίνος: https://goo.gl/stgJUc

Δες τη συναστρία Υδροχόος – Παρθένος: https://goo.gl/Hvw7hm

 

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η ημέρα των ερωτευμένων φέτος είναι σα να στοχεύσει εσένα. Μοιάζουν οι καρδούλες, τα μπαλόνια και οι σοκολάτες να γράφουν το όνομά σου. Γι’ αυτόν τον λόγο καλό είναι να μείνεις μακριά από τον Παρθένο που προσπαθεί να σε γειώσει στη ρουτίνα της καθημερινότητας, στερώντας σου την ανάγκη να χαρείς και να γιορτάσεις. Αλλά γιορτή μπορεί πράγματι να είναι αν μπλέξεις με Ζυγό ή με τον υδάτινο Καρκίνο! Γιορτή αισθήσεων, απολαύσεων και μια ευκαιρία να μετατρέψεις μια κοινή Τετάρτη σε μία αναπάντεχα όμορφη ημέρα που μοιάζει μάλλον με Παρασκευή.

Δες τη συναστρία Ιχθύς – Καρκίνος: https://goo.gl/B3Xn1u

Δες τη συναστρία Ιχθύς – Ζυγός: https://goo.gl/2A5Y8G

 

Σημ: Το άρθρο αυτό έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Προσωπικά πιστεύω πως κάθε μέρα μπορούμε να περνάμε καλά με όλα τα ζώδια αρκεί να το θέλουμε. Απλώς είναι αλήθεια ότι καθώς μιλάμε για ερωτικές σχέσεις, κάθε ημέρα διαθέτει τη δική της ενέργεια και άρα ορισμένες σχέσεις συμβαίνουν με μεγαλύτερη φυσικότητα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.