Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αιγόκερως – Άνδρας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Αιγόκερως-Άνδρας-2.jpg
Ο άντρας Αιγόκερως είναι ο πιο εξεζητημένος άνδρας του Ζωδιακού. Σαν ένας έκπτωτος βασιλιάς είναι μεγαλοπρεπής κι επιβλητικός στη συμπεριφορά του αλλά ταυτόχρονα εμφανίζεται απογοητευμένος για τον μοντέρνο κόσμο. Είναι ο άνδρας εκείνος που θα ακούσετε να λέει «δεν το φτιάχνουν όπως παλιά», αποφεύγοντας να χρησιμοποιεί κάθε τι καινούργιο. Τίποτα δεν ενθουσιάζει ή εντυπωσιάζει τον άντρα Αιγόκερω, καθώς η προσωπική του φιλοσοφία ορίζει να μένει ατάραχος κι αμέτοχος σε κάθε περίπτωση, ενσαρκώνοντας μια αίσθηση χαλάρωσης. Ο Αιγόκερως είναι αυτοδίδακτος κι εκλεπτυσμένος τη μια στιγμή, ενώ την επόμενη εμφανίζεται ως ηδονιστής που τοποθετεί το κυνήγι της ευτυχίας και της διασκέδασης ως προτεραιότητα. Πάντα όμως παραμένει ένας άνδρας που δε φοβάται τη σκληρή δουλειά. Γνωρίζει πως η ζωή δεν είναι ποτέ άσπρη ή μαύρη, καλή ή κακή αλλά μια τεράστια γκρίζα επιφάνεια που πολύ σπάνια θα του δώσει ένα λόγο να γευτεί τη πραγματική χαρά. Εκτός από τη σκληρή δουλειά, τον βοηθάει στη ζωή του η φιλοσοφία πως οι ανθρώπινες αδυναμίες είναι κάτι που πρέπει να ασπαζόμαστε και όχι να αγνοούμε ή ακόμη χειρότερα να ξεριζώνουμε. Δε φοβάται τη πτώση γιατί γνωρίζει πως το κάθε τι, ξεκινά να ευδοκιμεί όταν βρίσκεται σε κατάσταση παρακμής.

Το στοιχείο της Γης υποδηλώνει την υλικότητα και την ουσία. Η παρορμητική ποιότητα συμβολίζει την αναγκαιότητα για δράση και πρωτοβουλία. Ο συνδυασμός παρορμητικού – Γη για τον άνδρα Αιγόκερω, απεικονίζεται με τη μορφή ενός βουνού, σύμβολο της συντήρησης, μόνιμο μοτίβο για τον επιφυλακτικό και εκλεκτικό Αιγόκερω.

 

Περισσότερα για τον Αιγόκερω στο video ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.