Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ταύρος – Άνδρας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Άνδρας-Ταύρος-2.jpg

Ο Ταύρος είναι ο πιο μυστικοπαθής και σκόπιμα ασαφής άντρας του Ζωδιακού. Έτσι λειτουργεί καλύτερα, κρατώντας τις προθέσεις του κρυφές, αφήνοντας τους άλλους απλώς να μαντεύουν. Η έλλειψη αμεσότητας, που συχνά τον χαρακτηρίζει πηγάζει από τη στάση ζωής του Ταύρου που προτιμά να αντιδρά, παρά να δρα, γνωρίζοντας πως η άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση. Ο άντρας Ταύρος δε θα πιέσει τις καταστάσεις. Θα τις αφήσει να εξελιχθούν παραμένοντας απλώς παρατηρητής, όσο το στρατηγικό μυαλό του μηχανορραφεί. Περιμένει. Ζυγίζει. Παρακολουθεί. Και όπως και ο ταύρος, επιτίθεται με όλες του τις δυνάμεις μόνο όταν τον προκαλέσουν. Η φαινομενική του αφέλεια μαζί με το χάρισμα να καλλιεργεί τη περιέργεια των άλλων για το άτομό του, είναι κομμάτια της γοητείας του και μπορούν να αφοπλίσουν οποιονδήποτε βρεθεί στο δρόμο του. Μα ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι πως σε όλη του τη ζωή κυνηγά τις απολαύσεις, αδυνατώντας να επιχειρηματολογήσει υπέρ της εγκράτειας. Στον έρωτα αναζητά μια εμπνευσμένη, ώριμη και δραστήρια γυναίκα που είναι ικανή να κάνει εκείνη τις απαραίτητες κινήσεις σε όλα τα στάδια της σχέσης. Μόνο με αυτά τα χαρακτηριστικά δίπλα του θα μπορέσει να χαλαρώσει και να δεσμευτεί.

 

Το στοιχείο της Γης συμβολίζει την υλικότητα και την ουσία. Η σταθερή ποιότητα εκφράζει τη συγκέντρωση και τον μαγνητισμό. Ο συνδυασμός σταθερό – Γη για τον άνδρα Ταύρο απεικονίζεται ως ένα οίκημα ή αντικείμενο που προσφέρει ομορφιά και απόλαυση. Είτε αυτό αντιπροσωπεύεται με τον κήπο της Εδέμ, είτε με το μήλο που υπήρχε εκεί μέσα.

Περισσότερα για τον Ταύρο στο βίντεο ΕΔΩ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.