Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ταύρος – Γυναίκα

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Ταύρος-Γυναίκα-1.jpg

Η γυναίκα Ταύρος εκπροσωπεί τη θηλυκή αρχή στην Αστρολογία. Είναι η απόλυτη γυναίκα, η πριγκίπισσα του Ζωδιακού. Η γυναίκα αυτή αγαπά απεριόριστα κάθε τι που της προσφέρει απόλαυση και ψυχαγωγία ενώ ταυτόχρονα προσεγγίζει τη ζωή με μια αθώα, σχεδόν παιδική διάθεση και αυτός είναι ο λόγος που μπορεί πολύ εύκολα να μοιράσει τη χαρά που αισθάνεται και στο περιβάλλον της. Αγαπά τόσο πολύ τις απολαύσεις που δε θα διστάσει να παραδοθεί με όλο της το «είναι» σε αυτές, σε όσες περισσότερες μπορεί, σε κάθε ευκαιρία. Η Ταυρίνα είναι επίσης η κατεξοχήν υλίστρια του Ζωδιακού αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως ασπάζεται τις απλές πολυτέλειες, αντιμετωπίζοντας τον πλούτο και τη κτήση ως ένα φυσικό δικαίωμά της, ενώ την ίδια στιγμή θα βοηθήσει ανθρώπους και παιδιά που έχουν ανάγκη. Αν και υλίστρια δε τσιγκουνεύεται καθόλου ούτε στα αντικείμενα, ούτε στα συναισθήματά της. Για τη κάθε ερωτική γνωριμία, η πρώτη εντύπωση είναι καθοριστική για την ίδια, ενώ οι άλλοι αισθάνονται πως γνώρισαν ένα αθώο αιώνιο κορίτσι. Σαν κορίτσι κι αυτή, απολαμβάνει συνεχώς τη ζωή, εξερευνώντας συνεχώς την εμπειρία του φύλου της από τη δοκιμή στη τελειοποίηση. Κι επειδή μια τέτοια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη θεωρία παρά μόνο για τη πράξη, θα απαιτήσει δίπλα της έναν σύντροφο ακριβώς όπως τον θέλει με όλο το πακέτο. Εμφάνιση, προσωπικότητα, χιούμορ, γοητεία, ερωτισμό, σεξουαλικότητα και χρήματα, ενώ θα ζητήσει να τη λατρέψει όπως της αξίζει – βασιλικά και απεριόριστα!

Περισσότερα για τον Ταύρο στο βίντεο ΕΔΩ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.