Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Παρθένος – Γυναίκα

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Παρθένος-Γυναίκα-1.jpg

Κι ο Θεός έπλασε την γυναίκα. Η Παρθένος είναι η απόλυτη γήινη μητέρα, μία ιδιότητα που εξαιτίας της ίδιας της φύσης της, της εναποθέτει ένα σωρό από αντιφάσεις. Μετριόφρων χαρακτήρας, μα ταυτόχρονα με έντονη θηλυκή δύναμη που κανείς δεν πρέπει να πάρει στα αστεία. Η γυναίκα Παρθένος είναι γενναιόδωρη και περιποιητική, αλλά επίσης εξαρτώμενη από τους ανθρώπους που την περιβάλλουν. Το γεγονός ότι η πλανητική διακυβέρνηση του Ζωδίου παραμένει γρίφος (Ερμής, Ήφαιστος, Χείρωνας, ακόμα και την Γη της αποδίδουν) προσδίδει και την μεγαλύτερη ενόραση στην προσωπικότητα της γυναίκας αυτής. Η απουσία συγκεκριμένης ουράνιας καταγωγής, της δίνει μια αύρα μυστηρίου, μια ασάφεια που ταιριάζει στην μεταβλητή, γήινη κατάσταση του ζωδίου της. Μπορεί να δίνει την εικόνα ενός ανοιχτού βιβλίου, μιας λευκής σελίδας, αλλά ακόμα αν κάποιος την γνωρίζει καλά δεν είναι σίγουρος για το τι υποκινεί ή εμπνέει την γυναίκα Παρθένο σ’ όλους τους τομείς της ζωής της. Είναι σημαντικό κανείς να έχει στο νου του πως είναι πρόθυμη να παραδώσει τις δικές της επιθυμίες στις ανάγκες των άλλων και να πετύχει μια σύνθεση, μια αρμονική ροή, με σκοπό την ικανοποίηση τόσο των κοινών όσο και των ατομικών στόχων. Με δυο λόγια, εξαιτίας και της μεταβλητής ποιότητας, η Παρθένος προσαρμόζει τις δικές της επιθυμίες στων άλλων. Βρίσκεται στην Γη για να βοηθήσει. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η γυναίκα Παρθένος είναι ο Κόσμος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η γυναίκα με τα σιτηρά που αποτελεί το έμβλημα του ζωδίου, είναι η Δήμητρα, Θεά της γης και της σοδειάς (με την μορφή της παρθένας-θυγατέρας). Και σαν την ίδια την μητέρα γη η παρθένα-θυγατέρα της Δήμητρας βρίσκεται στην δούλεψη της καλλιέργειας της ζωής συνολικά. Κι ενώ βρίσκεται σ’ ένα αθέατο επίπεδο, απαιτεί το είδος του δέους και του σεβασμού εκείνο, που είναι φυσικό να της αποδίδεται Η ίδια από την άλλη προβάλλει την εικόνα του καλού κοριτσιού, όσο σκληρά κι αν προσπαθεί να την γκρεμίσει. Ακόμα και μια απλή συζήτηση μαζί της, δίνει την αίσθηση της αποπλάνησης, ενώ ο έρωτας μαζί της δεν μπορεί παρά να θυμίζει γλυκιά διαφθορά.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Περισσότερα για την Παρθένο στο video ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.