Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Λέων – Άνδρας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Λέων-άνδρας-2.jpg

Ο άνδρας Λέων είναι μια αστραφτερή μορφή μέσα στον Ζωδιακό, το χρυσό παιδί, με έμφυτη αίσθηση της γαλήνης και των αξιωμάτων. Περνά τη ζωή του σα βασιλιάς έχοντας τον κόσμο σαν θέρετρό του και ικανοποιώντας κατηγορηματικά τις επιθυμίες του, οι οποίες ωστόσο είναι από τη φύση τους ευγενείς. Χωρίς ίχνος υποκρισίας, εκτιμά την ειλικρίνεια και την αγνότητα περισσότερο από κάθε άλλη αρετή. Ο Λέων θα αρπάξει αυτά που θέλει μέσα στη ζωή με απόλυτη βεβαιότητα ενώ ο ακλόνητος αυτοσεβασμός του, εμπνέει δέος και θαυμασμό στους γύρω του που θα γυρέψουν να απορροφήσουν λίγη από τη θέρμη του φωτός που αντανακλά. Ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση μέσα από την αρρενωπότητά του και δεν αναγνωρίζει κάποιον ισότιμό του μεταξύ των αντρών. Είναι ο άντρας αυτός που με σιγουριά θα αναλάβει το ρόλο του ηγέτη, τόσο στη κοινωνία όσο και στον έρωτα. Αν μείνει ανεξέλεγκτος, θα ευχόταν ίσως κανείς να είχε έναν διακόπτη πάνω του ώστε να μπορούν να τον κλείσουν. Ωστόσο είναι συχνά προτιμότερο να αφήνει απλώς κανείς τον Λέοντα να κωλυσιεργεί, επειδή όταν είναι σιωπηλός και συγκρατημένος, μπορεί κανείς να υποθέσει με σιγουριά πως κάποιον πόνο ή οργή καταπιέζει. Αν πάλι εκτονώσει αυτό που τον ταλαιπωρεί, είτε θα γκρινιάξει κάνοντας δυστυχισμένους τους γύρω του, ή τελικά θα παρασυρθεί σε μια από τις περιβόητες εκρήξεις οργής – το ένα σενάριο χειρότερο από το άλλο. Συνήθως ωστόσο, η διάθεσή του είναι καλή και ο Λέων δε μπορεί παρά να έχει την αυλή του, ρίχνοντας τις ακτίνες της καλοσύνης και της επιδοκιμασίας στους συγγενείς και φίλους του, οι οποίοι μαζεύονται γύρω του.

 

Το στοιχείο της φωτιάς συμβολίζει τη ζωτική ενέργεια, το πνεύμα ή τη Θεϊκή δύναμη. Η σταθερή ποιότητα υποδηλώνει μαγνητισμό, συντήρηση και συγκέντρωση. Ο συνδυασμός σταθερό-φωτιά για τον Λέοντα παρομοιάζεται ως ένα φωτεινό αστέρι – συνήθως τον Ήλιο που είναι και ο πλανητικός κυβερνήτης του Ζωδίου του, την εστία (κέντρο του σπιτιού) και τη καρδιά που συναντάται η Αγάπη και η δύναμη.

 

Περισσότερα για τον Λέοντα στο video ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.