Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Καρκίνος – Άνδρας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Καρκίνος-Άνδρας-2.jpg

Ο άνδρας Καρκίνος είναι ο πρίγκιπας του Ζωδιακού, ένας περιποιημένος, ευγενικός, ψύχραιμος, κομμένος και ραμμένος απ’ ότι φαίνεται στις προδιαγραφές μιας παραδοσιακής γυναίκας. Και δε διστάζει να δείχνει αυτή την εικόνα προς τα έξω, προσθέτοντας το ισχυρό χιούμορ του, μοιάζει η προσωποποίηση της ηθικής και της ευσυνείδητης φιλοδοξίας. Καταβάλλει γιγαντιαία προσπάθεια να εξασφαλίσει τα εξωτερικά στολίδια που θα αναλογούν στον ειλικρινή δυναμικό ρόλο που είναι αποφασισμένος να παίξει – τέλειο ρολόι, αριστοκρατικό αυτοκίνητο, καλαίσθητη γκαρνταρόμπα – σύνεργα που υπαινίσσονται την ικανότητά του να συντηρήσει τον εαυτό του και να προσφέρει ευημερία στη σύντροφό του. Ωστόσο, περιμένει να ανταμειφθεί γενναιόδωρα και τις προσπάθειές του. Πρωταρχικά στον έρωτα, που τόσα έχει να προσφέρει. Ακόμη και όταν δουλεύει σε μεγάλη εταιρία, συνήθως λειτουργεί μόνος του, διοχετεύοντας τη χαρακτηριστική δημιουργική φαντασία του. Είναι αθεράπευτα ρομαντικός (ναι – τα κλισέ είναι κλισέ για κάποιο λόγο). Η έκφρασή του δίνει συχνά την εντύπωση του αφελή. Προσοχή όμως γιατί ο Καρκίνος μόνο αφελής δεν είναι. Μπορεί ο σκοπός του να περνά απαρατήρητος, αλλά πάντα υπάρχει. Είναι επίσης ο άντρας αυτός που περισσότερο απ’ όλους τους άλλους του Ζωδιακού, μπορεί να κατανοεί τις γυναίκες, βλέποντας τη ζωή του μέσα από τη δική τους πλευρά. Κυριολεκτικά αισθάνεται τι είναι αυτό που αναζητά μια γυναίκα σ’ έναν άντρα και γίνεται η ζωντανή απόδειξη αυτού του ιδανικού.

Το στοιχείο του Νερού υποδηλώνει το συναίσθημα και το ένστικτο. Η παρορμητική ποιότητα εκφράζει το κάλεσμα προς τη δράση και το πρωτοβουλία. Ο συνδυασμός αυτός για τον Καρκίνος απεικονίζεται ως μια πηγή, ένα ποτάμι ή παλίρροια και είναι σε αυτό το ρεύμα συναισθήματος που πορεύεται ο ίδιος, ιδιαίτερα στα αισθήματα που προκαλεί στους ερωτικούς του δεσμούς.

Περισσότερα για τον Καρκίνο στο video ΕΔΩ.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.