Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Δίδυμος – Γυναίκα

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Γυναίκα-Δίδυμος-2.jpg

Η γυναίκα Δίδυμος διαθέτει τη μεγαλύτερη θηλυκή σαγήνη του Ζωδιακού. Το πιο σημαντικό; Έχει απόλυτη επίγνωση αυτής και την εκμεταλλεύεται δεόντως, προσποιούμενη τη ντροπαλή για να αφοπλίσει τους άλλους και να κερδίσει το απαραίτητο έδαφος. Η αλήθεια είναι πως καμία άλλη γυναίκα δε προκαλεί μεγαλύτερη ταραχή, είτε εκφράζοντας το ισχυρό πνεύμα της –το σήμα κατατεθέν της- σε επιδείξεις ταλέντου, είτε ανατρέποντας σχέδια άλλων χωρίς να υπολογίζει πραγματικά τις επιπτώσεις. Και αν θέλει να πετύχει το σκοπό της…; Δε θα σταματήσει, ούτε τα διστάσει να χρησιμοποιήσει το «πατώ επί πτωμάτων» αν χρειαστεί. Είναι από τη φύση της όμως υπερβολικά ευάλωτη στον συναισθηματικό πόνο και δε θα ρισκάρει να εκθέσει τον εαυτό της και στη παραμικρή πιθανότητα να πληγωθεί. Τραυματίζεται με το παραμικρό από καταστάσεις μέσα από τις οποίες άλλοι θα έβγαιναν άθικτοι και το πρώτο που επηρεάζεται είναι φυσικά τα νεύρα της! Δεν είναι να απορεί κανείς που διεκδικεί με ευκολία τον τίτλο του πιο νευρικού θηλυκού του Ζωδιακού. Αλλά κανείς δε μπορεί να ξεχάσει μια επαφή του με αυτή τη γυναίκα αφού σίγουρα αφήνει κάθε άτομο που συναντά αμετάκλητα αλλαγμένο μετά το πέρασμά της. Στις σχέσεις της αρχικά φλερτάρει με τη καταστροφή, αφού της εξάπτει τη περιέργεια μα στο τέλος προσγειώνεται στη πραγματικότητα και δημιουργεί έναν δεσμό κατανόησης που της επιτρέπει όμως να ταλαντεύεται ανάμεσα στις δυο ευδιάκριτες προσωπικότητές της – την ανίσχυρη, τρωτή μεριά της και το αδίστακτο αφεντικό.

Περισσότερα για τους Δίδυμους στο βίντεο ΕΔΩ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.