Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ζυγός – Άνδρας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Ανδρας-Ζυγός-2.jpg

Ο άντρας Ζυγός είναι ο άνθρωπος της αναγέννησης του Ζωδιακού, καθώς εγκαινιάζει το δεύτερο μισό του κύκλου. Γι’ αυτόν η ζωή είναι τέχνη και την προσεγγίζει όπως ένας ζωγράφος πλησιάζει έναν άδειο καμβά, νιώθοντας τόσο δυνατός ώστε να δημιουργήσει έναν κόσμο αποκλειστικά βασισμένο στα εξιδανικευμένα οράματά του, ενώ αγωνίζεται να συλλάβει τις έντονα αφηρημένες πραγματικότητες που θεωρεί ότι έχουν μείνει έως τώρα μακριά από το άγγιγμα της ανθρωπότητας. Είναι πολύ πειθαρχημένος και φιλοσοφημένος άνδρας. Πάντα επικεντρώνεται σε συνθήκες που μπορεί να επιφέρουν βελτίωση, τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους άλλους. Είναι φιλελεύθερος στις απόψεις του, πρωτοπόρος σε διανοητικό επίπεδο, κάτι που συχνά τον φέρνει σε διαφωνία με τις πιο συντηρητικές πλευρές της κοινωνίας. Παρά τον ελεύθερο τρόπο σκέψης του όμως, ο Ζυγός είναι τυπικά παραδοσιακός στην ανάγκη του για μια σταθερή σχέση χωρίς αυτό ωστόσο να αποκλείει επιπλέον περιπέτειες, φανταστικές ή πραγματικές. Ως ο φυσικός κυρίαρχος του 7ου Αστρολογικού Οίκου, όπου συναντούμε έννοιες όπως αρμονία, ισότητα, συνεργασία και συμφωνία, για τον Άνδρα Ζυγό η τάξη είναι ο πρώτος κανόνας της ημέρας.

Ο άνδρας Ζυγός εστιάζει στη καλλιέργεια του χαρακτήρα τόσο με την έννοια μιας πειθαρχημένης ικανότητας όσο και της ανάπτυξης μιας εκκεντρικής, συχνά, προσωπικότητας.

 

Το στοιχείο του αέρα προσδίδει πνευματική και κοινωνική εμπειρία. Η ποιότητα του παρορμητισμού εκφράζει το κάλεσμα για πράξη και πρωτοβουλία. Ο συνδυασμός παρορμητικού – αέρα για τον Ζυγό μπορεί να εκφραστεί σαν φως. Ο φωτεινός χαρακτήρας του αρσενικού Ζυγού είναι αποφασισμένος να λάμψει, όσο περισσότερο μπορεί, βελτιώνοντας επιδέξια τις πιο εκτυφλωτικές του ικανότητες για να φτιάξει έναν αστραφτερό χαρακτήρα.

 

Περισσότερα για τον Ζυγό στο βίντεο ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.