Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Καρκίνος – Γυναίκα

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Καρκίνος-Γυναίκα-2.jpg

Η γυναίκα Καρκίνος εκφράζει τη γυμνή αλήθεια του Ζωδιακού. Μια αστείρευτη πηγή ανεπεξέργαστων αισθημάτων, είναι ένα ανοιχτό βιβλίο, καθώς νιώθει την ανάγκη να τα εκφράσει ακόμη κι όταν οι άλλοι το θεωρούν ανόητο. Είναι κατά κανόνα αυτόνομη στο τρόπο που προσεγγίζει τη ζωή, προχωρά σύμφωνα με το ένστικτό της ακόμη κι αν οι πράξεις της μοιάζουν ανεύθυνες οι παράλογες. Αυτό μπορεί να κλονίζει τα νεύρα και των πιο συγκροτημένων και αυστηρών ατόμων στο κύκλο της, αλλά της χαρίζει τελικά μοναδική κι αξιέπαινη δύναμη. Αν και σε μικρή ηλικία το πρωταρχικό ένστικτό της ήταν να πολεμήσει, να συντρίψει και να υποτάξει τα συναισθήματά της, για να μη δεχθεί την υπερμεγέθη συναισθηματική κατάσταση που βιώνει συνεχώς, αυτό τελικά κατέληξε σε αύξηση του πόνου. Το στοίχημά της ήταν –και σε μικρή ηλικία – η ψυχολογική μεταβολή, να αγκαλιάσει τη κυκλοθυμία της και να απελευθερωθεί από τους συναισθηματικούς δαίμονες. Έτσι, όσο μεγαλώνει γίνεται τελικά αυθεντία στο να απαλείφει ξεπερασμένους περιορισμούς, να «ξεκαθαρίζει» και να δημιουργεί μια καλοδεχούμενη αναστάτωση. Η κυριαρχία της Σελήνης τη προικίζει με διαίσθηση, κάνοντάς την αποδέκτη εντυπώσεων για τις δράσεις της.

Το στοιχείο του Νερού υπονοεί το συναίσθημα και το ένστικτο. Η παρορμητική ποιότητα εκφράζει μια κλήση προς τη δράση και τη πρωτοβουλία. Ο συνδυασμός αυτός για τη Γυναίκα Καρκίνος φανερώνει την ανάγκη για δράση μέσω του συναισθήματος. Η δύναμη της γυναίκας αυτής έγκειται στην ενεργητική κάθαρση των συναισθημάτων της.

Περισσότερα για τον Καρκίνο στο video ΕΔΩ.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.