Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Δίδυμος – Άνδρας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Άνδρας-Δίδυμος-2.jpg

Ο Άντρας Δίδυμος είναι ο αεικίνητος του Ζωδιακού. Δε μπορεί να σταθεί σε μια μεριά, συνεχώς ψάχνει και αγωνίζεται προκειμένου να θέσει σε λειτουργία τα μυριάδες σχέδια που του περνάνε από το μυαλό. Λόγω των πολλών γνώσεων που διαθέτει, ο Δίδυμος διεισδύει σε οποιοδήποτε περιβάλλον ταιριάζει στο γούστο του κάθε στιγμή, προσωπικό ή επαγγελματικό, δημιουργώντας στενές συμμαχίες (παρά φιλίες) κι έχοντας το ρόλο του αρχηγού. Τι άλλο θα μπορούσε εξάλλου, αφού κάνει τα αδύνατα- δυνατά για να ζει μόνιμα με τους δικούς του κανόνες, ως «αιώνιος έφηβος» που είναι. Είναι ο άντρας αυτός που μοιάζει με περιπλανώμενο ποιητή, έχοντας το ταλέντο, αλλά εκφράζοντάς το μέσα από τις καθημερινές ανθρώπινες ανάγκες. Σπάνια χαλαρώνει, ως αεικίνητος που είναι, και ακόμη και τότε, το μυαλό εξακολουθεί να λαχταρά τη διέγερση. Σε πάρτυ δε, μπορεί να νιώσει εντελώς ο εαυτός του! Γι’ αυτό και συχνά βγάζει τη φήμη γυναικά, αν και ο ίδιος μέσα του επιδιώκει να κατασταλάξει με ένα γνήσιο κορίτσι (ή αγόρι) – έναν καθρέφτη του εαυτού του, με την οποία ελπίζει πως θα μπορέσει να μοιραστεί έναν κοινό τρόπο ζωής.

Το στοιχείο του αέρα υποδηλώνει ψυχική και κοινωνική εμπειρία. Η μεταβλητή ποιότητα την ανάγκη για πολυμορφία και αλλαγή. Ο συνδυασμός μεταβλητού – αέρα για τον Δίδυμο απεικονίζεται ως αιθέρας, η ατμόσφαιρα που περιβάλλει κάθε περίσταση ή ως καθαρή συνείδηση.

Περισσότερα για τους Δίδυμους στο βίντεο ΕΔΩ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.