Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αιγόκερως – Γυναίκα

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Αιγόκερως-Γυναίκα-2.jpg

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι η πιο ψύχραιμη, λιγότερο επιδεικτική κυρία του Ζωδιακού, αποτελεί έναν διακριτικά κομψό χαρακτήρα, με χαμηλή εκτίμηση για τα «επιφανειακές» αρετές όπως η δόξα, τα χρήματα ή η οικογενειακή καταγωγή. Η αυτοεκτίμηση παίζει πρωτεύοντα ρόλο και μάλιστα είναι ανεπηρέαστη από τη γνώμη των άλλων για το άτομό της. Αφοσιώνεται στην ανάπτυξη μιας ποιότητας ζωής που χαρακτηρίζεται από ψυχικό θάρρος κι αναζήτηση για πνευματική γνώση. Σε αυτό το επίπεδο η φήμη έχει τεράστια σημασία για την ίδια, αποφασισμένη καθώς είναι να εκτιμηθεί ως άνθρωπος με περιεχόμενο. Βλέπει τη ζωή σαν έναν μακρύ δύσκολο δρόμο που χρειάζεται σταθερά βήματα και διαπραγμάτευση για να τον διασχίσει με επιτυχία. Η Αιγόκερος δεν είναι επιπόλαιη ούτε ρισκάρει αλλά ζει στο περιθώριο από επιλογή. Η επιφυλακτικότητα αυτή όμως είναι τελικά το κλειδί της επιτυχίας της αφού ποτέ δεν τολμά κάτι που δεν είναι βέβαιη πως μπορεί να κερδίσει. Σκόπιμα προχωρά με μικρά και σίγουρα βήματα προς την επιτυχία, αποφεύγοντας τις παρακάμψεις που μπορεί να προκαλέσουν απότομη άνοδο είτε τις επαγγελματικές, είτε στις προσωπικές της επιδιώξεις. Η Αιγόκερως πιστεύει πως ό,τι αξίζει στη ζωή απαιτεί δουλειά. Έτσι και στις σχέσεις της, δεν βιάζεται να δημιουργήσει μια, αλλά επιτρέπει στους δεσμούς να ανθίσουν με τον καιρό. Γοητεύεται από ανθρώπους με δημιουργικό μυαλό οι οποίοι έχουν ανάγκη για έναν σημαντικό σοβαρό δεσμό. Από τη πρώτη φορά που συναντά κανείς μια τέτοια γυναίκα, γίνεται ξεκάθαρο πως δε μπορεί να παίξει μαζί της.

 

Περισσότερα για τον Αιγόκερω στο video ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.