Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/αστρολογικές-προβλέψεις-ζώδια-Ανάδρομος-Κρόνος-2.jpg

Ετοιμαστείτε: Ο κύριος του Κάρμα, ανάδρομος 2017

 

Ο Κρόνος, ως ο τελευταίος ορατός πλανήτης με γυμνό μάτι, σχετίστηκε αστρολογικά με τον Χρόνο και τα αποτελέσματά του. Μέσω του Κρόνου μαθαίνουμε τα όριά μας, ότι έχουμε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα για να εκπληρώσουμε το σκοπό μας στη ζωή. Ο Κρόνος με τις διελεύσεις του στο προσωπικό Ωροσκόπιο μας διδάσκει αντίστοιχα μαθήματα, και όσο αυτά δε γίνονται κατανοητά, επαναλαμβάνονται. Οι περισσότεροι φοβούνται τον Κρόνο, όπως φοβούνται και τον χρόνο. Φοβούνται γιατί από εκεί που περνά ο Κρόνος φέρνει περιορισμούς και δυσκολίες. Μα λησμονούν πως εάν ο Κρόνος, ως μέγας δάσκαλος, βρει τον μαθητή του διαβασμένο και γνώστη των μαθημάτων, δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να του διδάξει κάτι περισσότερο. Αντίθετα, ο Κρόνος ανταμείβει. Και όταν ανταμείβει, το κάνει όπως κανένας άλλος πλανήτης. Λειτουργεί ως μια κοσμική ανταπόδοση.  Είναι η απόλυτη δικαιοσύνη, είναι μια απαραίτητη ύπαρξη. Είναι το Κάρμα.

 

Τι γίνεται λοιπόν όταν ο Κρόνος κινείται φαινομενικά ανάδρομος; Τότε είναι που ο νόμος γίνεται πράξη και η δικαιοσύνη αποδίδεται. Ο Κρόνος ανάδρομος είναι σαν μια διπλάσια δόση κάρματος. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον θολώνουν και γίνονται ένα. Ο χρόνος καταρρίπτεται. Ας πούμε πως κάποιος έχει διαπράξει κάτι αρνητικό ως προς τον εαυτό του (πρώτα απ’ όλα) ή ως προς κάποιον άλλον, τότε το γεγονός αυτό θα επιστρέψει ενεργειακά επάνω του προκειμένου να του διδάξει το λάθος του. Σκοπός του κάρματος δεν είναι η τιμωρία αλλά ένας καλύτερος κόσμος, με υψηλότερα δονητικά όντα. Και αν κάποιος διάπραξε μια πράξη αγάπης ως προς τον εαυτό του (πρώτα απ’ όλα) ή ως προς κάποιον άλλον, τότε επίσης η ενέργεια θα επιστρέψει επάνω του, μόνο που αυτή τη φορά θα έρθει με τη μορφή ανταμοιβής. Το μότο του Κρόνου είναι αυτό που λέει με απλότητα ο λαός: «όπως έστρωσες θα κοιμηθείς».

 

Στην αρχή της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη, θα σχηματίσει μια σκληρή όψη τετραγώνου με την εξίσου ανάδρομη Αφροδίτη, η οποία προκαλεί μελαγχολία. Είναι από τις πιο απαιτητικές όψεις κατά τη γνώμη μου, αφού κάθε στεναχώρια, συναίσθημα κατωτερότητας ή απώλεια φαντάζει μεγαλύτερη και πονάει περισσότερο. Άρα ναι, ο ανάδρομος Κρόνος αποφασίσει πρώτα απ’ όλα να μας κάνει αισθητή τη παρουσία του και δε το κάνει με τον ευτυχέστερο τρόπο. Δεν ξεκινά να προσφέρει δώρα δηλαδή – αυτό έρχεται αργότερα. Ξέρει πως προκειμένου να γίνει κατανοητός χρειάζεται η ισορροπία να έρθει μέσα από εξοφλήσεις. Και πως εκείνες που κυρίως γίνονται αισθητές είναι αυτές που μας πονάνε.

 

Όμως ας μη μας πάρει από κάτω. Κανείς δεν είναι τέλειος και ο Κρόνος δεν στοχεύει στη τελειότητα. Αναγνωρίζει πως περνάμε στάδια που πέφτουμε χαμηλά και στάδια που σηκωνόμαστε. Σημασία έχει τελικά (και με το τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη), να μην αγνοούμε το κακό που κάνουμε στον εαυτό μας. Τον βλάπτουμε με εξαρτήσεις, με κακές συνήθειες, με τοξικούς ανθρώπους, μα κυρίως τον βλάπτουμε με τους φόβους. Ας ξεκινήσουμε να απαλύνουμε αυτόν τον μεταδοτικό αρνητισμό που μας περιβάλει. Ας αποδείξουμε στον Κρόνο, και στον εαυτό μας τελικά, πως αξίζουμε να ανταμειφθούμε. Πως αντιλαμβανόμαστε ότι δεν τιμωρούμαστε, αλλά παίρνουμε βοήθεια προκειμένου να εξελιχθούμε. Και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό.

 

Ο ανάδρομος Κρόνος τεχνικά ξεκινά στις 07/04/2017 το πρωί, αλλά έχει ήδη κάνει αισθητή τη παρουσία του εδώ και 3-4 μέρες σε αρκετούς λόγω της στασιμότητάς του. Θα παραμείνει ανάδρομος έως και τις 24 Αυγούστου αλλά σας υπόσχομαι πως όσο περνάει ο καιρός, η σκληρή μορφή του θα απαλύνει.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.