Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Εγώ πότε θα βρω την αγάπη;

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/ο-Ωροσκόπος-μου-2.jpg

Αυτή είναι μια πολύ συχνή ερώτηση που ρωτάνε εμάς τους αστρολόγους. Απολύτως λογικό – οι κινήσεις των πλανητών έδιναν ανέκαθεν απαντήσεις και οδηγίες στα μυστήρια των σχέσεων. Και ναι, η αστρολογία μπορεί να εντοπίσει την κατάλληλη περίοδο, την ιδανική επιρροή που θα συμβεί στον αστρολογικό μας χάρτη και που θα έλξει την αγάπη. Πως; Με δυο τρόπους!

 

  • Με την μέθοδο της Ωριαίας. Το έχω πει πολλές φορές και το λέω πάντα στους πελάτες μου. Εάν ζητάτε πρόβλεψη που αφορά το άμεσο μέλλον, η Ωριαία είναι ο πιο οικονομικός και πιο ακριβής τρόπος! Φυσικά, αφού εντοπίζει μόνο το άμεσο μέλλον, θα δει εάν θα βρεθεί κάποιος στον δρόμο σας το επόμενο διάστημα. Θα βρει τον επόμενο κατάλληλο υποψήφιο ο οποίος σίγουρα – μπορεί να μην είναι όλα όσα ζητάτε, αλλά χρειάζεται τις περισσότερες φορές να περάσουμε από διάφορες τέτοιες ατελής σχέσεις που θα μας προετοιμάσουν για τη σχέση εκείνη που ο αστρολόγος θα πει: «Τέλεια! Θα γνωρίσεις κάποιον που θα ταιριάζετε πάρα πολύ!»

 

  • Με την πρόβλεψη μέσω διελεύσεων στον γενέθλιο χάρτη. Ο πιο κλασσικός τρόπος προβλέψεων δείχνει εκείνες τις αρκετές συγκεκριμένες στιγμές στη ζωή, στις οποίες ο πλανήτης της αγάπης και του ρομαντισμού ενεργοποιείται και το σύμπαν ετοιμάζεται να μας φέρει ενώπιον του πεπρωμένου, προσφέρει ευκαιρίες δηλαδή ώστε να σχηματίσουμε μια τρυφερή σχέση αγάπης. Λέξη κλειδί οι ευκαιρίες. Εάν κάποιος έχει αποφασίσει πως αποκλείεται να βρει την αγάπη, εάν όσα σκέφτεται για τις σχέσεις ταυτίζονται με την αποτυχία και δεν πιστεύει τελικά πως αξίζει ή πρόκειται να βρει έναν σύντροφο, τότε αυτή η στάση θα σταθεί εμπόδιο ακόμα και την κατάλληλη εκείνη ώρα.

 

 

Οπότε να είστε ανοικτοί! Αν κάποιος θέλει έναν σύντροφο, ας δημιουργήσουμε την πεποίθηση πρώτα, ας οραματιστεί το πώς τον θέλει. Τα κύματα που στέλνουμε προς το Σύμπαν είναι αυτά που επιστρέφονται σε εμάς και υλοποιούνται. Κανένας άλλος εκτός του ίδιου μας τον εαυτού δε μπορεί να μας στερήσει την συντροφικότητα και την Αγάπη.

 

Αγάπη και Φως,

Φαίδρα

 

ΥΓ. Αρκετά συχνά η δημιουργία της σωστής πεποίθησης είναι εύκολη, άλλες φορές χρειαζόμαστε βοήθεια. Μέσα από την αστρολογία και άλλων μεθόδων αυτογνωσίας, θα χαρώ να σας βοηθήσω να οραματιστείτε και τελικά να έλξετε την αγάπη έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για όταν εμφανιστεί εκείνη η κατάλληλη στιγμή!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.