Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Επιλεκτική Αστρολογία

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/αστρολογικές-προβλέψεις-ζώδια-συναστρίες-επιλεκτική_αστρολογία-2.jpg

Υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για τα πάντα!  Από το πότε είναι καλύτερα να κάνω τη συνέντευξη μέχρι την ιδανική ημερομηνία για να παντρευτώ, η επιλεκτική Αστρολογία κρατά τις απαντήσεις. Ορισμένοι θέλουν απλώς να γνωρίζουν πότε να αποφύγουν ένα νέο ξεκίνημα, άλλοι πότε να το επιχειρήσουν. Το θέμα είναι πως υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για τα πάντα και με τη χρήση της επιλεκτικής αστρολογίας μπορούμε να τη βρούμε!

 

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία σε οτιδήποτε. Πριν λοιπόν ετοιμαστούμε για κάτι πολύ σημαντικό όπως μια πρεμιέρα, ένα πρώτο ραντεβού ή φυσικά τον ίδιο μας τον γάμο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει για παράδειγμα ο γενικός κανόνας που γνωρίζουμε λίγο – πολύ οι περισσότεροι: δεν ξεκινάμε τίποτα με ανάδρομο Ερμή! Μα υπάρχουν πολλές παράμετροι να λάβουμε υπόψη μας και δίνοντας στον αστρολόγο ένα χρονικό πλαίσιο, θα σας δώσει τις κατάλληλες ημερομηνίες και ώρες ακόμα, για την επιτυχία του σκοπού σας.

 

Φυσικά, όλα αυτά χρειάζονται να γίνονται και σε συνδυασμό με τον γενέθλιο χάρτη κάθε φορά. Αλλά αυτή είναι και η ομορφιά του πράγματος! Επειδή η Αφροδίτη (πλανήτης του έρωτα) βρίσκεται στον Λέοντα (ζώδιο του φλερτ) για παράδειγμα, δε σημαίνει πως ευνοεί τις νέες γνωριμίες για όλους. Η διαδικασία είναι απλή για έναν έμπειρο αστρολόγο και πραγματικά – δε χρειάζεται να βασανιζόμαστε για το «πότε», όταν η απάντηση είναι τόσο εύκολα και οικονομικά προσβάσιμη!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.