Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ζυγός – Γυναίκα

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Ζυγός-γυναίκα-2.jpg

Η γυναίκα Ζυγός είναι η ακτιβίστρια του Ζωδιακού. Το πιο ηθικό άτομο στον αστρολογικό κύκλο που μπορεί να ξεχωρίσει εύκολα με τις αέρινες πεποιθήσεις της. Πιστεύει ότι ο κόσμος χρειάζεται επανασχεδιασμό καθώς υστερεί στα ιδανικά τα οποία η ίδια προσπαθεί επίμονα να προβάλλει. Εάν αντιληφθεί κάποιο λάθος, πρέπει να αγωνιστεί για να το διορθώσει. Το βασίλειο της ανθρώπινης δικαιοσύνης είναι ο τομέας της. Κάτοχος ενός πανίσχυρου μυαλού, μια άψογα συντονισμένη πνευματική δύναμη που επισκιάζεται μόνο από τον ειδικό τρόπο που χειρίζεται την αιθέρια ομορφιά της. Απ’ όλες τις γυναίκες, η Ζυγός είναι η πιο κομψή και φανερά ελκυστική – σπάνια όμως θα χαρακτηριστεί αισθησιακή ή, ακόμη, υπερβολικά σεξουαλική – αλλά σ’ αυτό το επίπεδο, όπως και σε πολλά άλλα, η εμφάνιση της Ζυγού μπορεί να παραπλανήσει. Παινεμένη για τη διακριτική της γοητεία, ρισκάρει να ταυτιστεί με φυλαχτό, ένα φινετσάτο στολίδι για το χέρι που οι άντρες χρησιμοποιούν για τη δική τους επιβεβαίωση ή απλά για εντυπωσιασμό. Όσον αφορά τον έρωτα, θέλει να ερωτευτεί έναν αληθινό ισότιμο φίλο, έναν φιλελεύθερο στοχαστή ο οποίος θα συμμερίζεται την περιβόητη αγάπη της για τις τέχνες και την υψηλή αισθητική, καθώς επίσης και τις ριζοσπαστικές πολιτικές της απόψεις και θεωρίες για οικονομική και κοινωνική ισότητα. Η ίδια είναι ασυμβίβαστη στις σχέσεις της, πρόθυμη για περιστασιακό σεξ με άτομα με ταυτόσημες απόψεις και επιφυλακτική, στη πραγματικότητα, με τους σταθερούς, μακροπρόθεσμους δεσμούς. Όταν δεσμεύεται με έναν άντρα απαιτεί απόλυτη αφοσίωση. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την οργή που προέρχεται από μια περιφρονημένη γυναίκα Ζυγό.

Το στοιχείο του αέρα υποδηλώνει διανοητική και κοινωνική εμπειρία. Η ποιότητα του παρορμητιμού σηματοδοτεί το κάλεσμα για πράξη και πρωτοβουλία. Ο συνδυασμός παρορμητισμού-αέρα ειδικά για τη Ζυγό περιγράφεται με τον καλύτερο τρόπο σαν φως σε όλες τις συμβολικές του μορφές: ο ορατός κόσμος, η πραγματικότητα, η καλοσύνη, η τάξη, η αλήθεια και η φώτιση.

Περισσότερα για τον Ζυγό στο βίντεο ΕΔΩ

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.