Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ιχθύς – Άνδρας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-άνδρας-Ιχθύς-2.jpg

Ο άνδρας Ιχθύς είναι ο αυτοδημιούργητος του Ζωδιακού. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον άνδρα στον κύκλο, έχει την ικανότητα να ακολουθήσει τη δική του πορεία χωρίς να αμφιβάλλει ή να παρεκκλίνει από αυτήν. Ζει ήρεμα, χωρίς άγχη και υπερβολική προσπάθεια. Είναι προικισμένος με το χάρισμα της υπομονής, γνωρίζοντας πως οι καρποί που έσπειρε θα καρποφορήσουν στο μέλλον. Έχει εξάλλου πάντα στόχους τους οποίους οραματίζεται και είναι αποφασισμένος να τους επιτύχει. Αυτός ο οραματισμός των στόχων του, τον κάνει να συμπεριφέρεται σα να τους έχει ήδη πετύχει, δεν αγωνιά, το θεωρεί ως μέρος της αυτοεκπληρούμενης προφητείας. Ως αυτοδημιούργητος, ξέρει πώς να μην εξαρτάται από κανέναν, να αποβάλλει βάρη του παρελθόντος που δεν τον εξυπηρετούν, αρνείται να κουβαλήσει ψυχολογικά φορτία. Υιοθετεί κατά τη διάρκεια της ζωής του διάφορες προσωπικότητες, προσπαθώντας να εντοπίσει τα στοιχεία εκείνα που θα ταιριάζουν στο πνεύμα του, παρά στα πρότυπα προσωπικότητας που διαμορφώθηκαν στο περιβάλλον του. Ίσως το μεγαλύτερο προτέρημά του είναι η έντονη φαντασία. Στον άνδρα Ιχθύ αυτό είναι πραγματικό ταλέντο, μπορεί να δημιουργήσει κόσμους, να κατέχει μια ρομαντική άποψη για την ζωή, όλες ασπίδες που χρησιμοποιεί από το να προστατευθεί από κάθε δύσκολη ή και βαρετή κατάσταση. «Η ζωή είναι ότι εσύ τη κάνεις» και αυτό ενώ τον βοηθά στο να εξαφανίσει από το δρόμο του τα εμπόδια, του δημιουργεί ταυτόχρονα και μια αποξένωση, τον κάνει επιρρεπή στις ψευδαισθήσεις. Η φαντασία για τον Ιχθύ είναι γέννηση και είναι σίγουρα η μεγαλύτερη αρετή του μέσα από την οποία μπορεί να βιώσει την απόλυτη ελευθερία, την απόλυτη εξιλέωση.

 

Περισσότερα για τους Ιχθύες στο βίντεο ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.