Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ιχθύς – Γυναίκα

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-γυναίκα-Ιχθύς-2.jpg

Η γυναίκα Ιχθύς, αν και η τελευταία κυρία του Ζωδιακού, είναι μάλλον η πρωταγωνίστρια της αστρολογίας. Και αυτό γιατί μπορεί με ευκολία να εσωκλείσει και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά όλων των άλλων γυναικών που προηγούνται στον Ζωδιακό Κύκλο. Πραγματικά, κάθε αρετή ή ελάττωμα που παρατηρείται ξεχωριστά σε άλλες γυναίκες, η Ιχθύς μπορεί να τα ενσωματώσει όλα αυτά στη προσωπικότητά της, σε βαθμό που να δυσκολεύεται να ξεχωρίσει τα συναισθήματά της και τις δικές της εμπειρίες. Φυσικά αυτή της η ιδιότητα της χαρίζει την ίδια στιγμή μια κατανόηση, μια ενσυναίσθηση που δύσκολα μπορεί κανένας να διακρίνει σε άλλη γυναίκα. Θα αφιερώσει τη προσοχή της υπερβολικά σε κάθε συναίσθημα που βιώνει, θα αφήσει να τη πλημμυρίσει η κάθε δραματική κατάσταση. Και είναι αλήθεια πως η Ιχθύς έχει δεχθεί αρκετά χτυπήματα στη ζωή της, αλλά μπορεί να επιβιώνει και να αναπτυχθεί από τις αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος. Όπως η γιν γιανγκ γλυφή, σύμβολο του ζωδίου της που απεικονίζει δυο ψάρια που κοιτούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, έτσι και η ίδια είναι η αντίφαση προσωποποιημένη.  Είναι η ζωντανή απόδειξη πως στα πάντα και στους πάντες υπάρχει τόσο το καλό όσο και το κακό και ότι αυτά τα δυο αντίθετα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Αυτό το παράδοξο εκφράζεται από τις εναλλαγές της διάθεσής της, της συμπεριφοράς της και των απόψεών της. Αν και εκλύεται από ευαίσθητους, άπραγους άνδρες, τελικά καταλήγει να κάνει μια σχέση ζωής με έναν εργατικό τύπο που θα την έχει σαν πριγκίπισσα, προσφέροντάς της συναισθηματικό καταφύγιο και τις απαραίτητες κολακείες.

 

Το στοιχείο του Νερού συμβολίζει το συναίσθημα, ιδίως την αγάπη και τη διαίσθηση. Η μεταβλητή ποιότητα ένα κάλεσμα για πολυμορφία και αλλαγή. Ο συνδυασμός μεταβλητού – Νερού για τη γυναίκα Ιχθύ, περιγράφεται ως ένα ελκυστικό και μαγευτικό πλάσμα, όπως η γοργόνα ή η σειρήνα που τραγουδά το μαγευτικό της τραγούδι για να γκρεμίσει στα βράχια ή να πνίξει όσους το ακούν. Ενώ ταυτόχρονα, περιγράφεται και με δύναμη της δημιουργίας, τον αφρό, από τον οποίον αναδύθηκε η Αφροδίτη.

 

Περισσότερα για τους Ιχθύες στο βίντεο ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.