Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Κριός – Γυναίκα

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-γυναίκα-Κριός-2.jpg

Η γυναίκα Κριός είναι η μινιμαλίστρια του Ζωδιακού. Και αυτό γιατί είναι τόσο αυθεντική μέσα της που δε χρειάζεται να εμπλουτίζει την εμπειρία της με περιττά εμπόδια, υποχρεώσεις, δραματικές καταστάσεις ή μπερδεμένες συναισθηματικές εμπλοκές. Είναι προσηλωμένη στους στόχους της, στις καλλιτεχνικές ή επαγγελματικές αναζητήσεις της και προσεγγίζει την επιτυχία μέσα από τη λιτότητα, θυσιάζοντας με ευκολία τις όποιες περιττές πολυτέλειες. Αν θέλει κανείς να δει την αγριάδα που κρύβει μέσα της η γυναίκα αυτή, δεν έχει παρά να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο των στόχων της. Σε μια τέτοια περίπτωση όλη η διπλωματία της θα πάει περίπατο και με τον μεγαλύτερο δυναμισμό θα διασφαλίσει την επιτυχία του σκοπού της. Απαρνιέται γυναικεία στολίδια που οι περισσότερες γυναίκες θα έκριναν απαραίτητα. Λόγω του κυβερνήτη του Ζωδίου της Άρη, που συμβολίζει την Αρσενική αρχή, η γυναίκα Κριός σκέφτεται περισσότερο ως άντρας, αισθάνεται μεγαλύτερη άνεση στις παρέες του ανδρικού φύλου, πηγαίνει όπου πηγαίνουν, κάτι ό,τι κάνουν. Ακόμη και στο θέμα του σεξ, δεν είναι καθόλου πουριτανή, δεν απαιτεί να τη φλερτάρουν και βάζει τα δυνατά της ώστε να αποφύγει να αισθανθεί έναν έντονο έρωτα. Ο ιδανικός άντρας για τη Γυναίκα Κριό είναι ένας αρρενωπός ατομιστής με ελάχιστες συναισθηματικές ανάγκες και μια υγιή λίμπιντο – απαραίτητη να ικανοποιήσει τις σαρκικές της επιθυμίες.

Το στοιχείο της Φωτιάς υποδηλώνει τη ζωή και τη δημιουργική δύναμη. Η παρορμητική ποιότητα σηματοδοτεί τη δράση και τη πρωτοβουλία. Ο συνδυασμός παρορμητισμού – Φωτιάς για τη γυναίκα Κριό, απεικονίζεται ως μια αρχική σπίθα, μια φλόγα, ως μια ξαφνική έκρηξη φωτιάς.

 

Περισσότερα για τον Κριό στο βίντεο ΕΔΩ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.