Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Οι Δεσμοί της Σελήνης αλλάζουν Ζώδιο!

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/αστρολογικές-προβλέψεις-ζώδια-δεσμοί-της-Σελήνης-2.jpg

Πως μας επηρεάζει;

 

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης μετατοπίζεται την επόμενη εβδομάδα στα Ζώδια Λέων (Βόρειος Δεσμός) και Υδροχόος (Νότιος Δεσμός) αντίστοιχα όπου και θα παραμείνει έως τις 06 Νοεμβρίου 2018. Όλη αυτή τη περίοδο του ενάμιση περίπου έτους, το μήνυμα των Δεσμών λέει πως χρειάζεται να σταματήσουμε την άσκοπη αναζήτηση προκειμένου να εντοπίσουμε την επόμενη ομάδα (πολιτική/ακτιβιστική/φιλική) για να θεωρήσουμε πως κάπου «ανήκουμε». Το κενό που υπάρχει μέσα μας δε γίνεται να γεμίσει κατ’ αυτό τον τρόπο. Η ολοκλήρωση πηγάζει από τα μέσα και ικανοποιείται όταν επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητές του! Που είναι αλήθεια τόσες πολλές!

 

Η μετατόπιση των Δεσμών μας επηρεάζει όλους, αλλά κυρίως τα Σταθερά Ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Εσείς κυρίως θα έρθετε αντιμέτωποι με μεγάλες αλλαγές και καρμικά μαθήματα το επόμενο διάστημα που σκοπό έχουν να σας εξελίξουν. Οι Δεσμοί σα να προκαλέσουν δομική αλλαγή στην ύπαρξή σας, στον τρόπο που επιλέγετε να αντιμετωπίζετε τη ζωή. Εύκολο; Σίγουρα όχι! Ανανεωτικό; Σίγουρα ναι!

 

Οι δυο κυβερνήτες του Νότιου Δεσμού – Ουρανός και Κρόνος – σχηματίζουν αρμονική όψη τριγώνου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ο πειρασμός είναι μεγάλος να παραμείνουμε στα γνωστά, να επιλέξουμε την άνεση έναντι στη δυνατότητα. Είναι ευκολότερο – όπως συμβαίνει συνήθως – το να ακολουθήσουμε τη ροή των πολλών και να προσπαθήσουμε να αγνοήσουμε τη κοσμική αλλαγή δόνησης που φέρουν οι Δεσμοί. Όμως η εναλλακτική, εκείνη η πιο δύσκολη επιλογή, λέει πως μπορεί τώρα ο κάθε ένας από εμάς να λάμψει! Μπορεί να ανακαλύψει το πάθος του, τη τέχνη του, τη δύναμή του. Ο κόσμος έχει ανάγκη τα μοναδικά δημιουργικά χαρίσματά μας όσο εμείς έχουμε ανάγκη να τα εκφράσουμε!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.