Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Παρθένος – Άνδρας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Παρθένος-Άνδρας-1.jpg

Ο άντρας Παρθένος συχνά προξενεί σύγχυση στο υπόλοιπο ζωδιακό, και δικαίως, λόγω του περίπλοκου χαρακτήρα του. Για τον ίδιο, ο κόσμος είναι ατελής, ένα μέρος που βρίθει από ενδεχόμενες παγίδες και απογοητεύσεις. Κρύβει μια βαθιά ευαισθησία, και μια πληθώρα συναισθηματικών τραυμάτων πίσω από έναν φαινομενικό κυνισμό.  Ο Παρθένος προβάλλει μια φύση απροσπέλαστη, που είτε διαδοχικά αποτρέπει τους ανθρώπους, είτε κεντρίζει την περιέργεια τους. Τείνει να υιοθετεί μια πληθώρα χαρακτήρων για διαφορετικούς ανθρώπους, προσέχοντας να τις κρατήσει χωριστά. Αυτό που τον φοβίζει είναι η αναστάτωση – η διαμάχες είναι αυτό που πρέπει να αποφεύγετε πάση θυσία – αυτός είναι κι ο λόγος που κρατάει τις αποστάσεις του στις σχέσεις δημιουργώντας δεσμούς στους οποίους διατηρεί έναν ξεκάθαρο έλεγχο.
Από μικρός ακόμα, ο Παρθένος περπατά σ’ ένα τεντωμένο σχοινί, ηθικά και συναισθηματικά. Παλεύει να ξεπεράσει ανασφάλειες, για να αποκτήσει αυτό που είναι μονάχα μια φευγαλέα αίσθηση ανωτερότητας. Στην μάχη του να υπερβεί τον φόβο με την πίστη, την αυταπάρνηση με την αυτοαποδοχή, το απλό πρότερο δίκιο με το άδικο, έχει σύμμαχο του την αρετή. Όπως υποδηλώνει και η γλυφή του Ζωδίου του, που κουλουριάζεται πίσω στον εαυτό της, το μονοπάτι για την ευτυχία του Παρθένου, βρίσκεται κατά μήκος ενός προσωπικού, εσωτερικευμένου μονοπατιού, ήρεμης και ταπεινής «εξόρυξης» κρυφών ταλέντων, και όχι στην κριτική κατάδειξη των ατελειών που αντιλαμβάνεται στον έξω κόσμο.

Το στοιχείο της Γης, υποδηλώνει την υλικότητα και της ουσία. Η μεταβλητή ποιότητα, την πολυμορφία και την αλλαγή. Ο συνδυασμός μεταβλητού, Γης, για τον Παρθένο, περιγράφεται καλύτερα ως εύπλαστος πηλός, ή ορυκτό μετάλλευμα, ικανό να μεταμορφωθεί – όπως ακριβώς και το μάγμα που κοχλάζει στον πυρήνα της Γης.

 

Περισσότερα για τον Παρθένο στο video ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.