Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Σκορπιός – Άνδρας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Σκορπιός-Άνδρας-1.jpg

Ο άντρας Σκορπιός είναι ένα σοβαρό άτομο, αυστηρό στη συμπεριφορά και στις πεποιθήσεις του. Είναι στενόμυαλος στις επιδιώξεις του, βάζοντας πάντοτε πρώτες τις ανάγκες του, έναντι κάθε ευθύνης απέναντι στους άλλους. Είναι μια μοναχική, αν όχι ανατρεπτική φιγούρα που κρατά αποστάσεις από αυτό που θεωρεί ως εκνευριστικό πλήθος. Γι’ αυτόν τον σοβαρό άντρα, η ζωή είναι μια πλούσια εμπειρία που δε πρέπει να τη χαραμίσει σε επιπολαιότητες – αντίθετα, θα πρέπει να αρπάζει τη κάθε μέρα και να τη στύβει ώστε να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη. Είναι από τη φύση του ερευνητικός χαρακτήρας που έλκεται από τη διερεύνηση των μυστηρίων της ζωής, ωθούμενος να αναζητήσει τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια της κάθε κατάστασης. Δεν είναι περίεργο που κάποιοι τον χαρακτηρίζουν εκφοβιστικό. Είναι αναπόφευκτο να προκαλεί, και συχνά να αποθαρρύνει, τον καθένα με τον οποίο έρχεται σε επαφή. Έχει τη τάση να βλέπει το ποτήρι μισοάδειο. Η απαισιοδοξία, ή ακόμη και ο μηδενισμός είναι η εξ’ ορισμού αντίληψή του, η οποία τον εμποδίζει να πέσει θύμα ψεύτικων εντυπώσεων, ενώ παράλληλα του επιτρέπει να ξεριζώνει κρυμμένα εμπόδια στο δρόμο του. Την ίδια προσέγγιση ακολουθεί και στην αγάπη, έχοντας συναίσθηση, πρώτον και κυριότερο, του εσωτερικού της μαρτυρίου. Είναι επιφυλακτικός στο να επενδύσει συναισθηματικά, γι’ αυτό και περιμένει, μελετώντας πιθανές συντρόφους, ώσπου να πειστεί ότι μια γυναίκα διαθέτει εσωτερική ομορφιά, αντάξια της λαμπερής εμφάνισής και προσωπικότητας, χαρακτηριστικά για τα οποία την ερωτεύεται.

Το στοιχείο του νερού υποδηλώνει το συναίσθημα και τη διαίσθηση. Η σταθερή ποιότητα επισημαίνει την έντονη συγκέντρωση και το μαγνητισμό. Η ένωση σταθερότητας-νερού παρομοιάζεται με τον πάγο ή άλλους τέτοιους κρυστάλλους, όπως το αλάτι ή με τους πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους. Ο Σκορπιός θέλει να αποκρυσταλλώσει πλευρές της ύπαρξής που παραμένουν αινιγματικές ή συγκαλυμμένες σε μια πάγια αντίληψη.

 

Περισσότερα για τον Σκορπιό στο video ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.