Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Σκορπιός – Γυναίκα

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Σκορπιός-Γυναίκα-1.jpg

Καμία γυναίκα δεν έχει μεγαλύτερη γνώμη για τον εαυτό της απ’ ότι η Σκορπιός. Διαθέτει ένα αδάμαστο πνεύμα που ακόμη και οι πιο σκληροί επικριτές της δε μπορούν να συλλάβουν. Υπερβολικά ψύχραιμη, ξεχειλίζει από θηλυκή γοητεία και μια μεγαλομανία στον ίδιο βαθμό, προσκαλώντας πιθανούς συντρόφους να την πλησιάσουν αλλά με δική τους ευθύνη. Αδιαμφισβήτητη femme fatale του Ζωδιακού, δείχνει ασυγκίνητη από την ερωτική προσέγγιση ενός άντρα, χρησιμοποιώντας την αδιαφορία για να τον δελεάσει ώστε να πασχίσει περισσότερο για τη προσοχή της. Πρόκειται για μια γυναίκα-μυστήριο, σαγηνευτική και προκλητική. Ξέρει πως να διαχειρίζεται τα συναισθήματά της, αναζητώντας τον έλεγχο της αίσθησης, επιτυγχάνει να μην ελέγχεται ποτέ από εκείνην. Η ικανότητα να συγκρατεί και να ελέγχει ό,τι οι υπόλοιποι βιώνουμε ως αυθόρμητες αισθήσεις, την κάνει έναν ψυχραιμότατο χαρακτήρα. Είναι αφύσικα συγκροτημένη κάτω από πίεση ή σε περιόδους κρίσης. Δεν εκνευρίζεται απρόσμενα, δεν παρασύρεται από κολακείες, ούτε καν πληγώνεται από ξεκάθαρες προσβολές, δε νιώθει θύμα, δεν αποθαρρύνεται, ούτε και προκαλείται, παρά τις προθέσεις των άλλων να την επηρεάσουν ανάλογα.

Το στοιχείο του νερού υποδηλώνει το συναίσθημα και τη διαίσθηση. Η σταθερή ποιότητα επισημαίνει την έντονη συγκέντρωση και το μαγνητισμό. Η ένωση σταθερού-νερού στη γυναίκα Σκορπιό παρομοιάζεται με το πάγο ή άλλους τέτοιους κρυστάλλους, όπως το αλάτι, ή με τους πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους. Η γυναίκα Σκορπιός είναι ένα τέτοιο πετράδι, τελειοποιημένο από τις εσωτερικές διεργασίες της πιεσμένες ψυχής. Βλέπει τον εαυτό της σαν ένα πολύτιμο αγαθό για τους άλλους, σαν το αλάτι που νοστιμεύει και διατηρεί τα φαγητά.

 

Περισσότερα για τον Σκορπιό στο video ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.