Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Τοξότης – Άνδρας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-άνδρας-τοξότης-2.jpg

Ο άνδρας Τοξότης ζει μέσα στην υπερβολή. Προκαλεί συνεχώς τους ήδη υπάρχοντες κώδικες και τα ήθη, ζει έξω από το κατεστημένο και πετυχαίνει τις προσπάθειές του παίρνοντας μεγάλα ρίσκα. Καθώς είναι από τη φύση του διαχυτικός ως χαρακτήρας, ο Τοξότης ενσαρκώνει μια αίσθηση αποχαλίνωσης, απελευθερώνοντας τις καταστάσεις από τους περιορισμούς των της στενομυαλιάς, θέτοντας εκ νέου τα κριτήρια και εγκαινιάζοντας νέες τάξεις πραγμάτων. Η φιλοσοφία του είναι “Αν σκέφτεσαι σπουδαία πράγματα, θα γίνεις σπουδαίος άνθρωπος”. Νιώθει πως ο κόσμος του ανήκει και προσεγγίζει κάθε εμπειρία με μια ευχάριστη έξαψη αν όχι με μια απόλυτη αίσθηση έκστασης. Δίνει την εντύπωση πως είναι παράτολμος κι ανεξέλεγκτος αλλά για τον ίδιο αυτή είναι μια φυσική κατάσταση στην οποία νιώθει ασφάλεια και ηρεμία. Αντίθετα, οι στατικές καταστάσεις είναι εκείνες που τον κάνουν να τρελαίνεται. Στον έρωτα είναι ρομαντικός κι εκδηλωτικός, εκφράζει τα συναισθήματά του με έντονο τρόπο. Ελκύεται από γυναίκες με τέλειες αναλογίες και, σε αντίθεση με τους περισσότερους άνδρες, δε διστάζει να τις προσεγγίσει. Όπως θα έλεγε και κάποιος που γνωρίζει προσωπικά έναν Τοξότη, οι λέξεις δε μπορώ απουσιάζουν από το λεξιλόγιό του. Έτσι, είναι περιπετειώδης και ριψοκίνδυνος μια προδιάθεση που καταλήγει είτε σε μεγάλα προσωπικά οφέλη, είτε στον ερχομό πραγματικού κινδύνου. Αλλά ο Τοξότης γνωρίζει πως η ωρίμανση έρχεται μέσα από την εμπειρία και δε διστάζει να αποκτήσει όσες περισσότερες γίνεται, ειδικά αν του προσφέρουν συγκίνηση και έξαψη.

 

 

Το στοιχείο της φωτιάς συμβολίζει τη ζωτική ενέργεια, το πνεύμα ή τη Θεία δύναμη. Η μεταβλητή ποιότητα την πολυμορφία και την αλλαγή. Ο συνδυασμός μεταβλητό-φωτιά στον άνδρα Τοξότη περιγράφεται καλύτερα ως κεραυνός, που είναι η δύναμη των ανώτερων θεών, όπως ο Δίας (δεν είναι τυχαίο πως ο ομώνυμος πλανήτης είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου του). Η δύναμη αυτή συμβολίζει τόσο τη σύνεση όσο και την υπερβολή, εκστατικές καταστάσεις της συνείδησης που θα προσελκύσουν τον άνδρα Τοξότη.

 

Περισσότερα για τον Τοξότη στο video ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.