Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Τοξότης – Γυναίκα

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Γυναίκα-Τοξότης-2.jpg

Αν η ζωή ήταν ένας διαγωνισμός, τότε η γυναίκα Τοξότης έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει κρατώντας το έπαθλο. Ακτινοβόλος και βασιλική φιγούρα, αποπνέει τον αέρα μιας δικαιωματικής κτητικότητας που απευθύνεται προς όλα όσα επιθυμεί. Για την ίδια, ο κόσμος είναι ένας τόπος αφθονίας, που μπορεί να απλώσει το χέρι της και να αρπάξει όλα όσα οραματίζεται. Εστιάζει το βλέμμα της σε μια συγκεκριμένη λεία κάθε φορά και μόλις διαισθανθεί τη κατάλληλη ευκαιρία, αφήνει τα βέλη της να εξακοντιστούν αστραπιαία με μεγάλη ακρίβεια, πετυχαίνοντας τους μακρινούς στόχους της. Φυσικά η γυναίκα Τοξότης παραμένει απομακρυσμένη από όλη τη φασαρία της πολιορκητικής ανθρώπινης επαφής. Εμφανίζεται ως τέλεια ηγέτιδα, μια γυναίκα που τα έχει όλα -μυαλό, σώμα, κάλλος και την ικανότητα να συγκεντρώνει ανάλογη αφοσίωση από τους άλλους. Έντονα λαμπερός χαρακτήρας, η Τοξότης δε γλιστρά απλά στις καταστάσεις, εμφανίζεται από το πουθενά στη μέση της σκηνής. Εν τω μεταξύ, παρά τη χαρακτηριστική αυτή εκθαμβωτική της εμφάνιση, είναι συνήθως νευρική και συχνά κουβαλά μέσα της συναισθηματικά άγχη και χαμηλή αυτοπεποίθηση. Η ανατροφή της, αν της μαθαίνει κάτι, είναι η ικανότητα να βλέπει και τις δυο πλευρές οποιασδήποτε έντονης λογομαχίας, γεγονός που τη γλιτώνει από οποιαδήποτε συναισθήματα μνησικακίας. Πράγματι, η Τοξότης έχει μια εξαιρετική ικανότητα να συγχωρεί εύκολα τους άλλους, ή μάλλον, δεν αναγνωρίζει τελείως πότε την έχουν αδικήσει. Ωστόσο το μότο της είναι “Χρειάζομαι περισσότερα”, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στη προσωπική της ζωή. Χωρίς να είναι από τις γυναίκες που ζουν μόνο με την αγάπη, κάνει έναν επιτυχημένο δεσμό με εκείνον τον άνδρα που μπορεί να μοιραστεί το όραμα του “ισχυρού ζευγαριού”.

 

Το στοιχείο της φωτιάς συμβολίζει τη ζωτική ενέργεια, το πνεύμα ή τη Θεία δύναμη. Η μεταβλητότητα τη πολυμορφία και την αλλαγή. Ο συνδυασμός μεταβλητό-φωτιά ιδιαίτερα στη γυναίκα Τοξότη, περιγράφεται καλύτερα ως μια συγκεκριμένη ακτινοβολία ή λαμπρότητα. Αυτό είναι το είδος του μεγαλείου που επιδεικνύει η Τοξότης, κάτι που έμμεσα λέει πως είναι μια υπολογίσιμη δύναμη.

 

Περισσότερα για τον Τοξότη στο video ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.