Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Υδροχόος – Άνδρας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Άνδρας-Υδροχόος-2.jpg

ο Υδροχόος είναι ο πρωτοπόρος του Ζωδιακού. Έρχεται σε αντιπαράθεση με τις παραδόσεις και την υποτιθέμενη φυσιολογικότητα με σκοπό να πλάσει καινούργιους τρόπους αντιμετώπισης του κόσμου. Πράγματι στο ζώδιο αυτό ανήκουν οι πιο καινοτόμοι διανοούμενοι κι επιστήμονες οι οποίοι όμως, πριν αποκαλυφθεί η αληθινή ενορατική τους ικανότητα, γίνονταν αντικείμενο χλευασμού. Αν και συχνά ανήκει σε κάποια κοινωνική ομάδα, τάξη ή ιδεολογία, νιώθει απομακρυσμένος από τους άλλους και δε προσπαθεί να κρύψει την αύρα αυτή της απομόνωσης που εκπέμπει. Ο λόγος που φαντάζει έτσι μονίμως αποκομμένος και σκεπτικός, είναι ουσιαστικά επειδή βρίσκεται χαμένος στις σκέψεις και στις αποκαλύψεις του. Είναι όμως εκείνος που βοηθάει στη πρόοδο περισσότερο από οποιονδήποτε σε όλους τους τομείς της ζωής. Ο Υδροχόος μιλά σα να βλέπει το μέλλον, ενώ αρκετά συχνά θα τον ακούσετε να δηλώνει «Γνωρίζω κάτι που εσύ δε ξέρεις». Πράγματι ο Υδροχόος έχει την ικανότητα να βλέπει αλήθειες που ακόμη δεν έχουν αποδειχθεί κι έτσι μαγεύονται οι πιθανές/οι σύντροφοί του. Τον βλέπουν ως τον ισορροπημένο κι αυτάρκη ανάμεσα σε μια θάλασσα αβέβαιων ανδρών.

Το στοιχείο του αέρα συμβολίζει τη πνευματική και κοινωνική εμπειρία. Η σταθερή ποιότητα την έντονη συγκέντρωση και το μαγνητισμό. Ο συνδυασμός σταθερό – αέρας για τον άνδρα Υδροχόο συμβολίζει την αλήθεια, την αποκρυσταλλωμένη ιδέα που είναι πάντα τόσο σημαντική για τον Υδροχόο, το ρητό του οποίου είναι «Γνωρίζω».

 

Περισσότερα για τον Υδροχόο στο βίντεο ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.