Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Αφροδίτη-τετράγωνο-Πλούτωνας-2021-προβλέψεις-νέα-Φαίδρα-Θεολόγη-ζώδια-Κριός-Αιγόκερως-1014x487-1.jpg

Γεια σας!!

Σήμερα πριν ξημερώσει έγινε η νέα Σελήνη του μήνα στον Κριό! Το βίντεο έχει ήδη δημοσιευτεί στο YouTube κανάλι ΕΔΩ αλλά σήμερα κορυφώνεται επίσης το τετράγωνο της Αφροδίτη με τον Πλούτωνα. Ίσως το έχετε νιώσει;

Αυτές τις μέρες ενεργοποιούνται μοτίβα δύναμης. Με αυτό εννοώ το ποιος έχει το πάνω χέρι, ποιος υπερτερεί σε μια κατάσταση. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σχετίζεται με ασυνείδητες δυναμικές στις σχέσεις, προβολές που κάνουμε στους άλλους (και μας κάνουνε) καθώς επίσης και παιχνίδια εξουσίας. Η ένταση αυτή συμβαίνει τώρα μεταξύ των ζωδίων Κριός (Αφροδίτη) και Αιγόκερως (Πλούτωνας) που μιλάει για την προσωπική ελευθερία και το να κάνει κανείς εκείνο που θέλει (Κριός), σε αντίθεση με τους κανόνες ή συμφωνίες , δεσμεύσεις που κάνουμε (Αιγόκερως).

Και μια ένταση που παρατηρούμε αυτές τις μέρες είναι πως θέλουμε να περάσει το δικό μας για να αισθανθούμε πως έχουμε έναν έλεγχο πάνω στις δικές μας ανάγκες. Νιώθουμε δηλαδή πως όσο ελέγχουμε τα πράγματα, τον εαυτό μας και τους άλλους, είμαστε πιο ελεύθεροι. Αυτό φυσικά είναι μεγάλη παγίδα, καθώς ουσιαστικά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε τον έλεγχο ξοδεύουμε τόση ενέργεια που τελικά μας εξουθενώνει ψυχολογικά. Είναι ένα ύπουλο μοτίβο, αλλά αυτός που ελέγχει, στην πραγματικότητα η ανάγκη αυτή είναι που ελέγχει και τον ίδιον παραπάνω από ότι καταφέρνει να ελέγξει πραγματικά το οτιδήποτε.

 

Οπότε ας είμαστε συνειδητοί αυτές τις μέρες για τέτοια παιχνίδια που ίσως θελήσουμε να παίξουμε εμείς ασυνείδητα στους άλλους ή στις καταστάσεις ή και που μας παίζουν οι άλλοι. Ο έλεγχος σχετίζεται με την ασφάλεια. Αυτός που αισθάνεται την ανάγκη να ελέγχει, ουσιαστικά έχει ανάγκη να νιώσει ασφαλής. Μια αίσθηση όμως που σίγουρα μπορεί να έρθει και με πολλούς άλλους τρόπους, από το να προσπαθούμε να ελέγξουμε το κάθε τι που τελικά φτάνει να μας κυριεύει και να γεμίζει ανασφάλεια.

Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν αυτές τις μέρες να δούμε μοτίβα χειραγώγησης στους ανθρώπους (ή στον καθρέφτη) και να είμαστε ειλικρινής ως προς την ανάγκη που κρύβεται από πίσω. Έτσι κάνουμε το πρώτο βήμα. Αντικρίζοντας την αλήθεια μπορεί να ξεκινήσει και η δουλειά με τον εαυτό μας. Είτε για να διορθώσουμε την συμπεριφορά, είτε για να προστατευτούμε από τους άλλους βάζοντας όρια. Έτσι, το τετράγωνο αυτό ουσιαστικά μπορεί να αποδειχθεί (εφόσον αξιοποιηθεί) μια άριστη ευκαιρία αυτογνωσίας και βελτίωση των σχέσεων της ζωής μας.

 

Και κάτι άλλο: Κριός και Αιγόκερως είναι ζώδια με φιλοδοξίες. Αυτό δείχνει πως οι φιλοδοξίες που έχουμε μπορούν ευκολότερα να μας ρίξουν μέσα σε μια αρένα, λες και πολεμάμε για κάτι αντί απλώς να το διεκδικούμε. Κι όμως, ο τρόπος που ενώνεται η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, εκφράζει συγκεκριμένες ποιότητες που θα έβλεπε κανείς στον πιο επιτυχημένο, δυναμικό εαυτό μας. Θεωρώ λοιπόν πως αν κάποιος ίσως αισθάνεται πως του λείπει ο δυναμισμός στη ζωή, μπορεί ευκολότερα να παραδειγματιστεί από τον δυναμισμό που μας γεννάται αυτές τις μέρες.

 

Οι διελεύσεις αυτές ξεχωριστά προσφέρουν βάθος στην ερμηνεία, ειδικά αν έχετε πλανήτες στα ζώδια αυτά:

Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Αφροδίτη στον Κριό (βίντεο)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.