Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2020/04/Νέα-Σελήνη-Ταύρος-Απρίλιος-2020.jpg

Η Νέα Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Υπάρχουν 4 βασικές εκφράσεις – ας τις αξιοποιήσουμε όλες!

 

  1. Θεωρώ ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που ενεργοποιούνται τώρα με την νέα Σελήνη και που μπορούμε να αξιοποιήσουμε είναι η αναγκαιότητα του να αγαπάμε τον εαυτό μας. “Σιγά το νέο!” θα μου πείτε. Όμως η αυτοπεποίθηση σχετίζεται άμεσα με το αρχέτυπο του Ταύρου, όσα αναγνωρίζουμε στον εαυτό μας είναι ταιριαστά με την ενέργεια της Νέας αυτής Σελήνης. Δίνουμε αρκετή αξία σε εμάς τους ίδιους; Με υπολογίζω; 
  2. Ο Ταύρος είναι το αρχέτυπο το οποίο σχετίζεται άμεσα με την αφθονία και την ύλη. Ίσως λοιπόν αξίζει να δουλέψουμε πάνω στον τρόπο με τον οποίον επιτρέπουμε στον εαυτό μας, του δίνουμε την “άδεια” να δεχτεί τα δώρα της ζωής. Συχνά απλώς παρασυρόμαστε και μπορεί να γκρινιάζουμε για όσα αρνητικά μας συμβαίνουν, ενώ ταυτόχρονα μας προσπερνούν πολλές ευκαιρίες επειδή απλώς εμείς δεν θεωρούμε πως είμαστε αρκετά ικανοί, ή πως τις αξίζουμε.
  3. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί αυτή την αίσθηση που λαμβάνω όταν απολαμβάνω. Όταν απολαμβάνω το φαγητό (που ομολογουμένως οι περισσότεροι το έχουμε παρακάνει τον τελευταίο καιρό που είμαστε κλεισμένοι σπίτια μας) αλλά και πόσο απολαμβάνουμε τις χαρές της ζωής. Το σώμα μας, τον έρωτα. Σχετίζεται επίσης με το κατά πόσο αισθάνομαι άξιος να απολαμβάνω, ανεξάρτητα από το πόσο ενδεχομένως σέξι φαίνομαι με βάση τα κοινωνικά πρότυπα. Όλοι μας είμαστε πανέμορφοι όταν απολαμβάνουμε, όταν ευχαριστιόμαστε. Γι’ αυτό και μας αρέσει να βλέπουμε ανθρώπους χαμογελαστούς, γιατί τότε βγάζουν την ομορφιά τους. Όχι όταν κρύβονται πίσω από τα φωτογραφικά φίλτρα.
  4. Ένα υπέροχο Ταυρίσιο μυστικό που μπορούμε να αξιοποιήσουμε με την νέα Σελήνη είναι το να συγχρονιζόμαστε με τα πάντα γύρω μας και μέσα μας. Είναι όπως το βλέπω σαν να μπορούμε να βρίσκουμε τον ερωτισμό κατά κάποιον τρόπο σε όλα μας τα συναισθήματα. Να εντοπίζουμε τον ερωτισμό στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα, που περπατάμε, που μιλάμε, σε κάθε μας εμπειρία. Αν υπάρχουν κομμάτια μέσα σου με τα οποία δυσκολεύεσαι να συνδεθείς, η νέα Σελήνη δείχνει τον τρόπο, αρκεί να βρεις τον ερωτισμό που διαθέτουν. Προσοχή όμως: ο ερωτισμός δεν είναι συνώνυμο της τελειότητας. Ο Ταύρος μας δείχνει πως να είμαστε αυθεντικοί, πως να παίρνουμε οτιδήποτε και να το κάνουμε δικό μας (ο Ταύρος έχει ένα θέμα με την κτήση). Το να προσεγγίζουμε την ζωή με ερωτισμό μπορεί να αποδειχθεί απίστευτα μεταμορφωτικό, να αλλάξει την ζωή μας. Κάθε τι μικρό που κάνουμε ξαφνικά αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Κάθε αρνητικό που υπομένουμε γιατί “πρέπει” να το κάνουμε (γιατί χρειάζεται να πλύνω τα πιάτα για παράδειγμα), οποιαδήποτε βαρετή εμπειρία, όταν την αντιμετωπίσουμε με γνώμονα τον ερωτισμό, της δίνουμε χρώμα! Φαντάσου τι μπορεί να κάνει σε ήδη ευχάριστες εμπειρίες λοιπόν! Μας εντείνει την απόλαυση που λαμβάνουμε. Απολαμβάνουμε την ζωή ακόμα περισσότερο.

 

Θες να μάθεις πιο προσωπικούς τρόπους έτσι ώστε να λαμβάνεις ευχαρίστηση βασισμένους αποκλειστικά στον γενέθλιο χάρτη σου; Προσφέρω την μελέτη προτιμήσεων, που δείχνει πως να ικανοποιεί κανείς τα Αρχέτυπα που διαθέτει αλλά και πως να χτίσει πάνω σε αυτά για να απολαμβάνει περισσότερο την ζωή! Η μελέτη αυτή προσαρμόζεται και για ζευγάρια 💗💗 Αν σε ενδιαφέρει αυτή η διαφορετική και φρέσκια αξιοποίηση του αστρολογικού χάρτη, επικοινώνησε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

H εικόνα του άρθρου είναι της Poka

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.