Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Δίδυμους

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/12/πανσέληνος-Δεκεμβρίου-Κέντρο-Γαλαξία-Αστρολογικό-Καπέλο-ζώδια-προβλέψεις-1280x800.jpg

Στις 19 Δεκεμβρίου το πρωί συμβαίνει η Πανσέληνος του μήνα ακριβώς απέναντι από το Κέντρο του Γαλαξία! Οι Αστρολόγοι πιστεύουμε εδώ και χρόνια πως το κέντρο του Γαλαξία μας βρίσκεται κάπου ανάμεσα στην 26η και την 27η μοίρα του Τοξότη. Όταν κάποιος μεγάλος πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος κινείται σε αυτό το σημείο, η ενέργειά του γίνεται εξαιρετικά ισχυρή! Τόσο ισχυρή που είναι σαν να λαμβάνει κύματα από το Γαλαξιακό Κέντρο και μεταφέρει την ενέργεια αυτή πίσω στο δικό μας Ηλιακό σύστημα συμβάλλοντας στην ενίσχυση της συνείδησης και της κατανόησης που τρέφουμε για τον Κόσμο.

 

Αν σκεφτεί κανείς πως η πιο διαδεδομένη θεωρία είναι ότι το κέντρο του Γαλαξία μας αποτελείται από μια τεράστια μαύρη τρύπα που περιέχει μάζα περίπου 4 εκατομμύρια μεγαλύτερη από τον Ήλιο μας είναι λογικό να φανταστεί κανείς το γιατί υπάρχει αυτή η επιρροή η οποία είναι σχεδόν ανεξήγητη. Τα επίπεδα της συχνότητας που ακτινοβολεί η μαύρη αυτή τρύπα είναι τόσα πολλά τα οποία, ακόμα κι αν είναι τόσο μακριά, γίνονται αντιληπτά, αν και μας μπερδεύουν γιατί προέρχονται από άλλους κόσμους και διαστάσεις.

 

Ο Ήλιος τώρα βρίσκεται λοιπόν στο σημείο εκείνο, στο Κέντρο του Γαλαξία (ήδη από την Παρασκευή) και η Σελήνη θα βρεθεί την Κυριακή ακριβώς απέναντι, για να συμβαίνει το φαινόμενο της Πανσελήνου.

 

Η Πανσέληνος βρίσκεται επίσης σε τρίγωνο με τον πλανήτη Δία, που ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο. Μια έντονη ενέργεια, μυστικιστική και μαγική. Αλλά με την βοήθεια της Σελήνης από τους Δίδυμους, μπορούμε να την βιώσουμε καλύτερα, να αντιληφθούμε την ανύψωση της δόνησης.

 

Η Πανσέληνος αυτή τώρα ακολουθεί την έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη και μας βοηθά να δούμε τα πράγματα καθαρότερα. Και καθώς ο Δίας τονίζει οτιδήποτε με το οποίο έρχεται σε επαφή, περιμένω να δω ευκαιρίες στον τομέα που “πέφτει” η πανσέληνος στον καθένα. Περιμένω να εκδηλωθεί ως μια θετικότητα, ως κάτι φωτεινό που μας κάνει να αναθαρρήσουμε.

 

Διάβασα κάπου πως “συχνά, για να είσαι ο εαυτός σου, πρέπει να ξεχάσεις τον εαυτό σου και να γίνεις κάτι άλλο”*. Ο χαρακτήρας μας δεν είναι κάτι μόνιμο και σταθερό. Μεταβάλλεται, αλλάζει, εξελίσσεται. Και χρειάζεται κι εμείς να μετακινηθούμε για να μείνουμε πιστοί στον αληθινό μας εαυτό. Αυτό θεωρώ πως έρχεται να μας πει η Πανσέληνος του Δεκέμβρη. Επειδή είναι η τελευταία πανσέληνος του έτους, ας βάλουμε στόχους για το νέο έτος που θα μας κάνουν ευτυχισμένους. Όμως να αναγνωρίσουμε πως χρειάζεται κι εμείς να κουνηθούμε, να βγούμε από το γνώριμο προκειμένου να τους επιτύχουμε.

 

Την στιγμή της πανσελήνου, η Αφροδίτη είναι στάσιμη προς ανάδρομη. Η ανάδρομη Αφροδίτη (έχω ήδη αναφερθεί σε αυτήν σε βίντεο, άρθρα και ποστ στα σόσιαλ) θα ανακατέψει την ζωή μας, ειδικά την σχέση μας με τα χρήματα, αλλά και τους ανθρώπους που εκτιμούμε. Θα χρειαστεί να ανασύρουμε συναισθήματα και καταστάσεις που είχαμε κρύψει. Θα αναδείξει η ανάδρομη (μαζί με τον Πλούτωνα) καταστάσεις δυναμικής στην σχέση που ενδεχομένως δεν γνωρίζαμε καν πως υπήρχαν. Περισσότερα για την ανάδρομη Αφροδίτη θα ακολουθήσει βίντεο ή άρθρο τις επόμενες μέρες.

 

Να θυμόμαστε πάντως με την πανσέληνο αυτές τις μέρες τώρα, πως υπάρχουν συναισθήματα, σκέψεις και συμπεριφορές (δικές μας) οι οποίες μας εμποδίζουν από το να είμαστε ελεύθεροι και να εκφράζουμε τον αληθινό μας εαυτό. Αντίθετα, επιμένουμε να θυματοποιούμαστε. Και δεν το κάνουμε μόνο στις σχέσεις που ίσως πάει το μυαλό σου. Το κάνουμε και όταν επιλέγουμε μία συγκεκριμένη δράση. Όταν μας κρατάμε πίσω.

 

Το ότι η Πανσέληνο συμβαίνει με τον Ήλιο πάνω από το Κέντρο του Γαλαξία, είναι μια άριστη ευκαιρία να γιορτάσουμε με το να συνδεθούμε μέσω ενός διαλογισμού. Και σίγουρα, μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και να προσευχηθούμε ή να αναζητήσουμε κάτι βαθύτερο μέσα μας ή “εκεί έξω”. Όμως διαλογισμός είναι επίσης και το γέλιο, είναι όταν περνάμε καλά και σταματάμε για λίγο τον χρόνο. Είναι βασικά, κατά την γνώμη μου, οτιδήποτε μας κάνει να ζούμε στο ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. Να αντιλαμβανόμαστε το υπέροχο αυτό δώρο της Ζωής. Που συχνά χανόμαστε στα μικρά και το θεωρούμε δεδομένο.

 

Ευτυχισμένη Πανσέληνο με Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

* Το βιβλίο ήταν «The Humans» του Matt Haig και κυκλοφορεί και στα Ελληνικά ως “οι Γήινοι” από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.