Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Πανσέληνος στην Παρθένο

Η Πανσέληνος την Τρίτη στην Παρθένο σχηματίζει χιαστί ακριβείας με τον Χείρωνα από τον Κριό και ο άξονας της Πανσελήνου (η αντίθεση του Ήλιου με τη Σελήνη δηλαδή) δημιουργεί ένα ταυ τετράγωνο με την Ήρα από τους Διδύμους. Επίσης η Πανσέληνος σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο.

Αυτές λοιπόν είναι οι όψεις που σχηματίζει η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, η οποία προσφέρει ευκαιρία για συναισθηματικό εξαγνισμό, ιδίως όταν μπορούμε να συγχωρούμε, να αφήνουμε πίσω μας μνησικακίες οι οποίες βαραίνουν την αύρα μας, περισσότερο απ’ όσο μπορεί κάποιος να νομίζει.

 

  • Η συγχώρεση βοηθά εκείνον τον οποίον συγχωρούμε αλλά κυρίως βοηθά εμάς τους ίδιους γιατί μας επιτρέπει να απελευθερθρούμε από τον δεσμό που μας συγκρατεί με το αντικείμενο εκείνου που μας πλήγωσε. Η συγχώρεση είναι μια πρακτική η οποία χρειάζεται συνεχώς να διατηρείται – δεν είναι κάτι που συμβαίνει μία μόνο φορά. Όπως το ξεσκόνισμα ή η φασίνα του σπιτιού που συνεχίζει να λερώνεται από μόνο του, έτσι κι εμείς συσσωρεύουμε ενοχλήσεις που μετατρέπονται σε τοξίνες και τελικά μπλοκάρουν την ικανότητά μας να είμαστε καθαρά κανάλια ενέργειας του Φωτός.
     
  • Μία άλλη έκφραση της Πανσελήνου είναι η δύναμη του να λέμε “ΟΧΙ”. Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου στην Παρθένο είναι ο Ερμής, ενώ εκείνος του Ήλιου στους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας. Τώρα Ερμής και Ποσειδώνας σχηματίζουν σύνοδο, κάτι που μας βοηθά να ξεκολλήσουμε από μοτίβα συμφώνησης. Όσα επιτρέπαμε και οδηγούσαν σε καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα, διακόπτονται με μεγαλύτερη ευκολία αυτές τις μέρες. Εσύ τι επιτρέπεις; Να θυμάσαι πως ό,τι επιτρέπεις, εκείνο συνεχίζεται και συχνά μετά πρέπει απλά να μάθεις να ζεις με αυτό.
     
  • Η έντονη θηλυκή ενέργεια της Πανσελήνου στην Παρθένο και σε συνδυασμό με το ταυ τετράγωνο με τον αστεροειδή Juno (Ήρα), δείχνει το πως τώρα μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο που συχνά θυματοποιούμαστε μέσα στον γάμο ή στη σχέση, στα χέρια ενός υπερβολικά ισχυρού συντρόφου. Ο σύντροφος μπορεί να μην είναι απαραίτητα χειριστικός ή να μην επιζητά αυτή τη δύναμη εξ’αρχής, αλλά όσο κανείς είναι έτοιμος να αναλάβει τον “ρόλο” του θύματος, τότε ο άλλος αυτόματα ξεκινά να υποδύεται – και στο τέλος να μπαίνει για τα καλά στο πετσί του ρόλου – τον θύτη. Τα σημάδια μπορεί να διαφέρουν από περίπτωση σε περίπτωση, αλλά ας κοιτάξουμε τώρα για σχέσεις που υπόσχονταν ελευθερία και πρωτοτυπία από απαρχαιωμένα πρότυπα, αλλά τελικά κατέληξαν να στριμώχνονται στα ίδια ξεπερασμένα μοτίβα τα οποία απέφευγαν. Για σχέσεις που δήλωναν πως η δέσμευση δεν μπορεί να συμβαίνει με σιωπηλό και ήρεμο τρόπο, αλλά έφτασε να γίνεται ακριβώς αυτό.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.