Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

«Η δύναμη της σκέψης»

 

Όχι, δε θα κάτσω να γράψω για τη σημασία της θετικής σκέψης και το πώς αυτή διευκολύνει τη ζωή μας. Αν και μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους συχνά προσδιορίζει αυτό ακριβώς, ξέρω πως πιθανότητα έχεις κουραστεί να το διαβάζεις.

 

Αντιθέτως θα σου πω τούτο: Οι περισσότερες σκέψεις δεν είναι πραγματικά δικές σου. Κατά κάποιο τρόπο οι σκέψεις είναι σαν ένα ρεύμα το οποίο επιπλέει γύρω μας και γίνεται αντιληπτό όταν στρέφουμε τη προσοχή μας προς την αντίστοιχη κατεύθυνση. Ακόμα και τότε όμως, χρειάζεται να μπορούμε να συντονιστούμε με την αντίστοιχη δόνηση της ιδέας.

 

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως δεν είμαστε οι σκέψεις μας. Είμαστε απλοί παρατηρητές αυτών και όταν η γραμμή αυτή θολώσει και προσδιορίσεις τη σκέψη ως κάτι απαραίτητα δικό σου, τότε ξεκινά η ταλαιπωρία. Βλέπεις, το Σύμπαν δε προκαλεί τα αρνητικά συναισθήματα. Γι’ αυτό έχουμε να «ευχαριστούμε» τις κεραίες της ενσυναίσθησης και φυσικά… το μυαλό! Γιατί τα γεγονότα έρχονται και φεύγουν, όλα βρίσκονται σε μια αέναη κίνηση αλλά ο νους συχνά κολλάει σε κάτι αρνητικό κι έτσι εμείς υποφέρουμε λίγο παραπάνω. Άγχος, ανησυχία, φόβος και σύντομα τα αρνητικά συναισθήματα μας κατακλύζουν, νιώθουμε ψυχικά, συναισθηματικά, ακόμα και σωματικά άρρωστοι.

 

Αν κρατάει κάποιο Ζώδιο το κλειδί για να αλλάξουμε το εν λόγω μοτίβο, αυτό είναι οι Δίδυμοι. Και αν μια κατάλληλη ευκαιρία είναι να παρουσιαστεί, αυτή θα είναι με τη Νέα Σελήνη. Πόσο μάλλον όταν είναι «Super», δηλαδή βρίσκεται πολύ κοντά στη Γη.

Είναι αλήθεια πως όσο επιλέγουμε να επικεντρωνόμαστε σε θετικές και αρμονικές σκέψεις, τόσο πιο πιθανό είναι να νιώσουμε καλύτερα. Είναι πράγματι επιλογή να ανοίξουμε το μυαλό και να καλωσορίζουμε τις δονήσεις και τα κύματα της Αγάπης, απλώς και μόνο γιατί θέλουμε να αισθανόμαστε καλά.  Αλλά να το! Είπα δε θα το έκανα, δε θα μιλούσα για την αναγκαιότητα του να σκεφτόμαστε θετικά και… παρασύρθηκα γιατί πώς να το κάνουμε; είναι όντως σημαντικό!

 

Όπως και να ‘χει, η ενέργεια της επικείμενης Νέας Σελήνης δεν γίνεται άμεσα αντιληπτή όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Χρειάζεται λίγες μέρες να εδραιωθεί, οπότε και τα νέα ξεκινήματα που τη συνοδεύουν ίσως καθυστερήσουν. Αλλά η επιρροή της θα παραμείνει για λίγο παραπάνω και θα είναι έντονη. Θα ενωθεί με την αδελφή Σούπερ Νέα Σελήνη του Ιουνίου, τροφοδοτώντας μας με διπλή Σεληνιακή ενέργεια.

 

Αλλάζω τον τρόπο σκέψης μου, επιλέγω συνειδητά να επικεντρωθώ σε όσα με βοηθούν να εξελιχθώ σε αυτό που επιθυμώ να γίνω. Το άγχος και η αγωνία τροφοδοτούνται από την ενέργειά μου και άρα μπορώ, με τη βοήθεια της ισχυρής δόνησης του φεγγαριού, να σταματήσω να τους επιτρέπω να το κάνουν.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.