Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Κριός – Άνδρας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Άνδρας-Κριός-2.jpg

Αν το λήμμα άνδρας στο λεξικό συνοδευόταν από μια εικόνα, αυτή σίγουρα θα έμοιαζε περισσότερο με τον άνδρα Κριό περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο άντρα του Ζωδιακού. Είναι το αρχέγονο αρσενικό της αστρολογίας, ο κλασσικός άνδρας και έτσι ενσαρκώνει την απόλυτη ουσία του φύλου του στη πιο αγνή μορφή. Είτε ως το αιώνιο αγόρι, είτε εντελώς αρρενωπός, ο Κριός είναι ο ανδρισμός στη καθαρότερη μορφή του σωματικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά. Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και δεν απολογείται για τη στάση ή τη συμπεριφορά του. Σίγουρος και ατρόμητος για να κυνηγήσει τους στόχους του, μένοντας πιστός στον κυβερνήτη του Άρη. Συμπεριφέρεται σα να είναι ο μοναδικός άνδρας στον πλανήτη, νιώθοντας πως μπορεί να αποκτήσει -ή κατακτήσει- ότι κι αν θελήσει, αγνοώντας τα εμπόδια που του βάζουν οι γύρω του. Είναι απόλυτα ειλικρινής και έτσι πετυχαίνει τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές επιδιώξεις του, ενώ μπορεί με την ίδια ευκολία να εκφράσει ρομαντισμό, χωρίς να μασάει τα λόγια του. Στον έρωτα διαθέτει ένα σχεδόν ζωώδες ένστικτο το οποίο προσπαθεί να τιθασεύσει ώστε να επιτύχει έναν ανώτερο, πνευματικό δεσμό, μέχρι να συνειδητοποιήσει πως οι αγνές προθέσεις και οι κτηνώδης επιθυμίες του μπορούν να συμβαδίσουν.

 

Το στοιχείο της φωτιάς εκφράζει τη ζωτική ενέργεια. Η παρορμητική ποιότητα δηλώνει ένα κάλεσμα για δράση και πρωτοβουλία. Ο συνδυασμός παρορμητισμού – φωτιάς για τον άνδρα Κριό απεικονίζεται ως μια αυτόματη έκρηξη φωτιάς, τονίζοντας τη δημιουργική πρωτοβουλία του, την ευθύτητα και την ηγετική του ικανότητα.

 

Περισσότερα για τον Κριό στο βίντεο ΕΔΩ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.