Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αιγόκερως – Αιγόκερως

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Αιγόκερως-Αιγόκερως-1.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Αιγόκερω;

 

Όχι μόνο δυο ζώδιο Παρορμητικά, μα δυο Ζώδια της Γης τα οποία κυβερνιούνται από τον Κρόνο δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχουν στη σχέση τους. Απολαμβάνουν τις υλικές χαρές της ζωής, ευχαριστιούνται εξίσου την αφοσίωση που ο σύντροφός τους έχει να προσφέρει.

 

Συνήθως όταν ενώνονται δυο Αιγόκεροι αφοσιώνονται μαζί στη καριέρα, εξασφαλίζοντας όλα τα καπρίτσια τους. Κι αν το αδύνατο σημείο ενός Αιγόκερου είναι να διαφημίσει τον εαυτό του επειδή κατά βάθος είναι ντροπαλός, είναι παραπάνω από ικανός να διαφημίσει κάποιον άλλον. Έτσι ως ζευγάρι οι δυνατότητές τους είναι απεριόριστες. Συνήθως αρέσκονται στους παραδοσιακούς τρόπους και δεν πρωτοπορούν τραβώντας επάνω τους ανούσια προσοχή. Θα προτιμήσουν τους δοκιμασμένους, σίγουρους δρόμους. Και αυτό –μαζί με την υπομονή- είναι το κλειδί της επιτυχίας τους.

 

Προκειμένου η σχέση τους όμως να διαρκέσει, χρειάζεται ανά διαστήματα να αφήνουν τις υποχρεώσεις και τη δουλειά τους ώστε να βρίσκουν χρόνο για ξεκούραση, διασκέδαση, σεξουαλική εκτόνωση κι απόδραση από τη καθημερινότητα.

 

Όσο αυτοί οι δυο δε βιάζονται, είναι ευγενικοί, εξυψώνουν ο ένας τα χαρίσματα του άλλου, τρέφουν τις φιλοδοξίες τους και παραμερίζουν τις μικροδιαφορές που όλοι οι άνθρωποι έχουν μεταξύ τους, βρίσκουν μεγάλη Αγάπη κι ασφάλεια στη σχέση τους. Κι αν τελικά κάτι ζητάει ο Αιγόκερως είναι αυτά ακριβώς τα δυο. Και αν κάποιος μπορεί σίγουρα να του τα προσφέρει, είναι ο ομοζώδιός του.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.