Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Πως ερμηνεύεται αστρολογικά η μέρα που γεννήθηκες;

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/αστρολογικές-προβλέψεις-ζώδια-συναστρίες-Πως-ερμηνεύεται-Αστρολογικά-η-μέρα-που-γεννήθηκες-2.jpg

Οι αρχαίοι Βαβυλώνιοι επέλεξαν να χωρίσουν την εβδομάδα σε 7 ημέρες, η κάθε μια από τις οποίες σχετίζεται με έναν από τους 7 ορατούς με γυμνό μάτι «Πλανήτες». (Οι Πλανήτες μπαίνουν σε εισαγωγικά, καθώς ο Ήλιος και η Σελήνη στη πραγματικότητα δε είναι Πλανήτες.) Η επιρροή του Πλανήτη αυτού επιδρά ανάλογα στο άτομο, αν και δεν είναι όσο σημαντική όπως ο προσωπικός αστρολογικό χάρτης ο οποίος προκύπτει από την ακριβή ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία της γέννησης.

 

Ας δούμε όμως τον κυβερνήτη κάθε ημέρας..!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ κυβερνάται από τον Ήλιο. Οι άνθρωποι γεννημένοι Κυριακή ακτινοβολούν καλοσύνη, σοφία, δικαιοσύνη και χαρά, ενώ επιθυμούν να συμβάλλουν στο θετικό μιας κατάστασης , όσο κι αν το ανεπτυγμένο τους μυαλό προσπαθεί να τους κρατήσει πίσω.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ κυβερνάται από τη Σελήνη. Η Σελήνη τους χαρίζει αυτή την ευαισθησία και τη νεανικότητα. Είναι επιπλέον άνθρωποι ρομαντικοί και διαθέτουν ισχυρό ένστικτο μαζί με μια τάση μελαγχολίας ανά διαστήματα, η οποία όμως τείνει να υποχωρεί όπως και οι κύκλοι του φεγγαριού.

 

ΤΡΙΤΗ κυβερνάται από τον Άρη και οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από την επιρροή του είναι δραστήριοι κι ενεργητικοί. Είναι επίσης αποφασισμένοι στους στόχους τους και γενναιόδωροι, ενώ όπως ο θεός του πολέμου, δε θα δείξουν εύκολα τη συναισθηματική τους πλευρά, ειδικά αν αυτή έχει να εκδηλώσει πόνο.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ κυβερνάται από τον Ερμή. Ο υπερ-αναλυτικός Ερμής προσφέρει το δώρο της τακτοποίησης της σκέψης και της περιέργειας σε όσους γεννήθηκαν Τετάρτη. Χρειάζεται όμως προσοχή, καθώς αυτοί που χρησιμοποιούν περισσότερο τη λογική ανησυχούν και περισσότερο και συχνά στερούνται τις ομορφιές της ζωής.

 

ΠΕΜΠΤΗ κυβερνάται από τον Δία, τον Δία που φέρνει τύχη και κυβερνά την εξερεύνηση και τα ταξίδια. Έτσι και όσοι έχουν γεννηθεί την ημέρα αφιερωμένη στον πατέρα των θεών, αναζητούν πολλές εμπειρίες, είναι ειλικρινείς, ευχάριστοι και γεμάτοι θέληση.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κυβερνάται από την Αφροδίτη και είναι όντως η πιο ερωτική μέρα της εβδομάδας. Τα άτομα που γεννήθηκαν Παρασκευή αφιερώνονται στην Αγάπη, είναι τρυφερά, ρομαντικά, και συχνά στρέφονται προς τις τέχνες.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ κυβερνάται από τον τελευταίο Πλανήτη ορατό με γυμνό μάτι, τον Κρόνο. Έτσι οι Σαββατογεννημένοι παίρνουν τη ζωή υπεύθυνα και σοβαρά, επιλέγουν να ζουν οργανωμένα και μπορεί να δημιουργούν μια φήμη αυστηρότητας αλλά στη πράξη είναι παιχνιδιάρικα και ερωτικά πλάσματα που απλώς επιλέγουν να μην αμελούν τις υποχρεώσεις τους.

 

“Monday’s Child is fair of face,

Tuesday’s Child is full of grace,

Wednesday’s Child is full of woe,

Thursday’s Child has far to go,

Friday’s Child is loving and giving,

Saturday’s Child works hard for a living,

But the child born on the Sabbath Day,

Is fair and wise and good and gay.”

 

Να έχουμε μια Φωτεινή στις καρδιές μας εβδομάδα..

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.