Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Υδροχόος – Γυναίκα

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/fedra-astrology-αστρολογία-ζώδια-συναστρίες-synastria-Γυναίκα-Υδροχόος-2.jpg

Η γυναίκα Υδροχόος είναι έμπνευση. Έχει ένα φυσικό χάρισμα να διακρίνει το ευχάριστο σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ο κόσμος είναι απίστευτα όμορφος και γι’ αυτό είναι έτοιμη να γευτεί τις ευχάριστες εκπλήξεις που επιφυλάσσει κάθε μέρα. Είναι η γυναίκα που δε δίνει καμία σημασία στα υλικά αγαθά. Αγνοεί τις κοινωνικές συμβάσεις κι έτσι μπορεί να εμφανίζεται εκκεντρική χωρίς αυτό να συνεπάγεται πως δε δίνει σημασία στην εμφάνισή της. Στο ζωδιακό κύκλο, έχει τη θέση της ζωγράφου που δουλεύει με τα δάχτυλα καθώς δε φοβάται να σηκώσει τα μανίκια της και να λερωθεί εκφράζοντας τα όμορφα συναισθήματά της. Ακόμη κι αν εργάζεται σε κάποια συμβατική δουλειά, θα είναι μεν πειθαρχημένη και αποδοτική αλλά θα έχει και κάποιο μάλλον ιδιόμορφο χόμπι ταυτόχρονα. Έχει την ικανότητα να ριψοκινδυνεύσει ώστε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, ακόμη κι αν όλοι της επισημαίνουν πως αυτό που προσπαθεί είναι τρελό. Είναι η καλύτερη φίλη, το πρώτο άτομο που θα τηλεφωνήσει κανείς σε περίπτωση ανάγκης, αφού από τη φύση της προσφέρει την αναγκαία ελπίδα για τη ζωή σε αυτούς που τη χρειάζονται. Στον έρωτα, αγαπά με όλο της το είναι, προσφέροντας στον σύντροφό της την αγάπη που του λείπει αρκεί να επιστρέφει αντίστοιχα την απελευθερωτική ανεξαρτησία που η ίδια χρειάζεται.

 

Το στοιχείο του αέρα συμβολίζει τη πνευματική και κοινωνική εμπειρία, ενώ η Σταθερή ποιότητα την έντονη συγκέντρωση και το μαγνητισμό. Ο συνδυασμός σταθερού – αέρα για την Υδροχόο, υποδηλώνει κάτι σταθερό στον ουρανό, είτε πρόκειται για την έννοια του Παραδείσου, είτε για φαινόμενα όπως το ουράνιο τόξο.

 

Περισσότερα για τον Υδροχόο στο βίντεο ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.