Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Χρειάζεται να διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας εκτός από το ζώδιό μας στις προβλέψεις;

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/ο-Ωροσκόπος-μου-2.jpg

Στην αστρολογία υπάρχουν αρκετοί μέθοδοι πρόβλεψης ανάλογα με τους τομείς που επιθυμούμε να συμπεριλάβουμε αλλά και το χρονικό διάστημα το οποίο εξετάζουμε. Στις προβλέψεις που γράφω στο astrologyhat.gr χρησιμοποιώ κυρίως τη μέθοδο των διελεύσεων, που συνδυάζει τις κινήσεις των πλανητών μέσα στους οίκους και τις όψεις που σχηματίζουν το συγκεκριμένο διάστημα. Οι οίκοι ορίζονται από τον Ωροσκόπο, που είναι ο 1ος οίκος. Ενώ στις όψεις, λαμβάνεται υπ’ όψη και ο Ήλιος, δηλαδή το Ζώδιο. Γι’ αυτό χρειάζεται να διαβάζετε και τα δυο για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Εάν ο Ωροσκόπος σας βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου όμως, σοφότερο θα ήταν να διαβάζετε το ακριβώς επόμενο ζώδιο. Για παράδειγμα, εάν έχετε Ωροσκόπο στις 29ο του Κριού, διαβάστε εκτός από το ζώδιό σας και το ζώδιο του Ταύρου που βρίσκεται αμέσως μετά τον Κριό.

Σίγουρα για προσωπικές, άρα και ακριβής προβλέψεις, χρειάζεται ο αστρολόγος να βασιστεί στον γενέθλιο χάρτη σας και όχι μόνο στο Ζώδιο και στον Ωροσκόπο. Σε αυτή τη περίπτωση χρησιμοποιώ συνδυαστικά διάφορες μεθόδους πρόβλεψης, ανάλογα και το διάστημα (ετήσια, μηνιαία κ.ο.κ.)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.