Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αφροδίτη στον Κριό 2018

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/03/Αφροδίτη-Κριός-ζώδια-διελεύσεις-έρωτας-χρήμα-σχέσεις-Ωροσκόπος-προβλέψεις-αστρολόγος-1014x487-1.jpg

Η Αφροδίτη στον πύρινο Κριό έως τέλος του μήνα μας ξεκουνά από τη θέση μας, μας ωθεί να ζήσουμε το νέο, να διεκδικήσουμε και μας προκαλεί να βρούμε ανεξαρτησία – ή την ατομικότητά μας αν προτιμάτε – μέσα στη σχέση. Με αυτά τα τόσο βασικά στοιχεία, ευνοεί όλα τα Γιανγκ ζώδια (δηλαδή της Φωτιάς και του Αέρα), ενώ ταρακουνά επίσης Καρκίνους και Αιγόκερους. Είτε αν το ζώδιό σου ανήκει σε κάποιο από τα ζώδια αυτά, είτε η Αφροδίτη ή ο Ωροσκόπος, η διέλευση αυτή είναι πολύ ευχάριστο νέο που φέρνει μια Ανοιξιάτικη αχτίδα στο 2018.

 

Η Αφροδίτη εδώ μας κάνει να βαριόμαστε τα ίδια και τα ίδια. Σόρρυ, αλλά οι μέρες απαιτούν την αλλαγή όσο κι αν κάποιοι αντιστέκονται σε αυτήν, την έξαψη του καινούργιου και τις πρωτοβουλίες. Αυτά φέρνει η Αφροδίτη και είτε θα της το επιτρέψουμε περνώντας τέλεια, είτε θα το πολεμήσουμε νιώθοντας δυσφορία.

 

Το στοίχημα των ημερών με την Αφροδίτη στον Κριό είναι φυσικά οι σχέσεις. Από τη φύση τους προκειμένου να διατηρηθούν στον χρόνο, οι σχέσεις απαιτούν ένα είδους σταθερότητας γιατί ο αρχικός ενθουσιασμός γρήγορα ξεφτίζει. Η Αφροδίτη από τον Κριό ευνοεί τους φρεσκοερωτευμένους, όσους «είναι στα μέλια», αλλά είναι εύκολο να δημιουργήσει προβλήματα σε ζευγάρια που έχουν πλέον βρει τη ρουτίνα τους, αλλά είναι δυσαρεστημένοι μέσα σε αυτήν. Προσοχή: καμία διέλευση δεν είναι ποτέ δυνατόν να διαλύσει ευτυχισμένες σχέσεις. Μόνο να αναδείξουν ήδη προϋπάρχοντα προβλήματα με σκοπό συνήθως να τα λύσουμε και να εξελίξουμε την ίδια.

 

Μέχρι τις 16.03 ο Άρης βρίσκεται στον επίσης πύρινο Τοξότη, οπότε εμφανίζονται ευκαιρίες να δοκιμάσουμε νέα πράγματα, να πειραματιστούμε στο σεξ, σε δραστηριότητες που απαιτούν κίνηση, να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας, να καρδιοχτυπήσουμε καθώς ερχόμαστε σε επαφή με κάτι απροσδόκητα νέο! Καθώς όλο τον μήνα η Αφροδίτη βρίσκεται χέρι – χέρι με τον Ερμή, μην ξεχνάμε πως μόνο όταν γνωστοποιούμε τις επιθυμίες μας έχουν πιθανότητα να εκπληρωθούν. Χωρίς ντροπές, δίχως μισόλογα. Τέλος, 25-31 Μαρτίου, η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό από τον Κριό οπότε δημιουργείται σε αρκετούς μια υπερβολική επιθυμία για ανεξαρτησία και μια νευρικότητα λόγω καταπιεσμένων επιθυμιών. Και τότε πλέον ο Ερμής είναι ανάδρομος (24.03-14.04). Η λάθος αντιμετώπιση της ενέργειας αυτής ζητά αλλαγή για χάρη της αλλαγής, επανάσταση δίχως αιτία. Η σωστή δείχνει το πώς αν είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε εσωτερικά, το κύμα του νέου θα εξαπλωθεί άμεσα στα πάντα γύρω μας. Στα οικονομικά, στην εμφάνισή μας, στη δουλειά, στις σχέσεις.

 

Είθε να έχουμε μια ευτυχισμένη διέλευση της Αφροδίτης από τον Κριό!

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.