Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αν έχω γεννηθεί την ημέρα που αλλάζει το Ζώδιο, είμαι και τα δυο;

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/astrologyhat-image-square-zodiacs-2.jpg

Με αφορμή μια συζήτηση που είχα πριν λίγες ημέρες, θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό το αρκετά παρεξηγημένο αστρολογικό ζήτημα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, στις 18 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα, ο Ήλιος πέρασε από το Ζώδιο του Υδροχόου στο Ζώδιο των Ιχθύων. Οπότε το ερώτημα που τίθεται είναι, αν κάποιος γεννήθηκε στις 18/02, τι Ζώδιο είναι τελικά;

 

Για να μείνω στο παράδειγμά μας, αν κάποιος μου πει πως γεννήθηκε στις 18/02/2017, δεν θα αρκεί η ημερομηνία για να του πω τι Ζώδιο είναι. Θα πρέπει να τον ρωτήσω επίσης και την ώρα αλλά και τον τόπο γέννησης. Αν μου πει πως γεννήθηκε στις 13:30 στην Αθήνα, θα του απαντήσω πως είναι Υδροχόος, αν όμως γεννήθηκε 13:32, θα ανήκει στο Ζώδιο των Ιχθύων.

 

Όταν λοιπόν μέσα στην ίδια μέρα, επικρατεί η ενέργεια δυο Ζωδίων, υπάρχει μια σύγχυση και είναι δύσκολο να πει κανείς χωρίς κάποιο αξιόπιστο αστρολογικό πρόγραμμα, το ακριβές Ζώδιό του. Και δεν είναι μόνο αυτό. Μπορεί στο παράδειγμά μας η αλλαγή να συνέβη στα μισά περίπου της ημέρας, αλλά έναν χρόνο πριν, το 2016, η αλλαγή δε συνέβη καν την ίδια μέρα. Αντίθετα, ο Ήλιος πέρασε στο Ζώδιο των Ιχθύων στις 19/02 στις 7:34 το απόγευμα. Οπότε ορισμένοι που έχουν γεννηθεί τις ημέρες αλλαγής (1 ή 2 μέρες πριν και μετά), εκεί στο μεταίχμιο, μπορεί να μη γνωρίζουν καν το πραγματικό τους Ζώδιο.

 

Αλλά ανήκουν όντως μόνο σε ένα ή παίρνουν χαρακτηριστικά και από τα δυο;

Αν και ορισμένοι Αστρολόγοι διαφωνούν πάνω σε αυτό, τα όρια μεταξύ των Ζωδίων είναι διακριτά και υπάρχουν για κάποιο λόγο. Έστω κι αν κάποιος έχει γεννηθεί στο τελευταίο λεπτό, της τελευταίας μοίρας του Υδροχόου (29° 59’), είναι Υδροχόος. Τυχόν χαρακτηριστικά των Ιχθύων που διαθέτει τα έχει λόγω άλλων παραγόντων και όχι του Ζωδίου, αφού ο Ήλιος, δεν πέρασε ακόμα στο επόμενο Ζώδιο. Εξακολουθεί να βρίσκεται υπό την επιρροή αυτού, και είναι η δική του ενέργεια που αποτυπώνεται πάνω στο άτομο. Οι προσωπικότητές μας είναι ήδη αρκετά πολύπλοκες, κι ας ανήκουμε μόνο σε ένα από τα 12 Ζώδια.

 

Αν δεν είσαι σίγουρος για το Ζώδιό σου, μπορείς να μου στείλεις mail από εδώ με θέμα «Τι Ζώδιο είμαι» μαζί με τα στοιχεία σου (ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία) και θα χαρώ να σου απαντήσω!

Δες κι άλλες Συχνές Ερωτήσεις εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.