Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ανάδρομος Κρόνος 2021

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/05/ανάδρομος-Κρόνος-Υδροχόος-2021-Φαίδρα-Θεολόγη-αστρολογία-ζώδια-προβλέψεις-ωροσκόπος-όρια-ευτυχία-anadromos-kronos-1280x800.jpg

Ο ανάδρομος Κρόνος θα γίνει στάσιμος προς ορθόδρομος στις 10 Οκτωβρίου 2021 και μέχρι τότε θα είναι ανάδρομος.

Τι σημαίνει αυτό για εμάς;

Η αναδρόμηση του Κρόνου πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο. Ο Κρόνος ως στάσιμος είναι μια ενέργεια που μας ταρακουνά, καθώς η πλανητική ενέργεια επικεντρώνεται στον Κρόνο ουσιαστικά. Η ανάδρομη πορεία του όμως είναι πιο ήρεμη για τους επόμενους μήνες. Ο ανάδρομος Κρόνος ουσιαστικά ενθαρρύνει να διεισδύουμε βαθύτερα στα ερωτήματα για τις βάσεις της ζωής. Τι είναι αυτά που κάνουν την ζωή άξια να την ζούμε;

 

Η διέλευση αυτή λοιπόν προκαλεί την τάση να κάνουμε ένα βήμα πίσω ώστε να αναρωτηθούμε για την παρόρμηση αυτή να κάνουμε πράγματα – απλά για να τα κάνουμε. Για παράδειγμα, κάποιος που ανέβαζε καθημερινά κάτι στο instagram επειδή έτσι πίστευε πως “έπρεπε” να κάνει, τώρα συγχρονίζεται ευκολότερα με την αξία του χρόνου του. Συνειδητοποιεί πως δεν “πρέπει” να κάνει τίποτα για τους άλλους.

 

Αυτό φυσικά δεν σχετίζεται μόνο με την δουλειά ή τα όσα προβάλλουμε προς τα έξω. Ο ανάδρομος Κρόνος ενισχύει την συνειδητότητα της στιγμής. Αντικρίζουμε την αξία του “εδώ και τώρα”. Ευκολότερα αναγνωρίζουμε κουτάκια μέσα στα οποία περιορίσαμε την συνείδησή μας. Κανόνες που υποθέσαμε πως έπρεπε να ακολουθήσουμε ή απλά φανταστήκαμε πως υπάρχουν. Τώρα λοιπόν είναι πολύ καλή ευκαιρία ώστε να εξετάσουμε όλα όσα μας πιέζουν και μας αγχώνουν. Αλήθεια, χωρίς λόγο. Αντιλαμβανόμαστε πως οι περιορισμοί που βάζουμε στον εαυτό μας δεν είναι ούτε αληθινοί, ούτε χρήσιμοι.

 

Βέβαια υπάρχουν και πράγματα που απλά “πρέπει” να τα κάνουμε, το καταλαβαίνουμε αλλά δεν θέλουμε και έτσι τα παρατάμε. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να δούμε αν πραγματικά πιστεύουμε στο αποτέλεσμα. Ένας έλεγχος των επιλογών μας είναι πάντα χρήσιμος. Και τώρα που κοιτάζουμε την ζωή πιο καθαρά, είναι κατάλληλη ευκαιρία να διορθώσουμε/αναθεωρήσουμε. Όταν πιεζόμαστε στο να πάρουμε μιαν απόφαση την οποία δεν αποδεχόμαστε πλήρως, είναι πολύ εύκολο να νιώσουμε θύματα των εξωτερικών παραγόντων. Να φτάσουμε δηλαδή να πούμε όλο δύσκολα πράγματα που συμβαίνουν, γιατί σε εμένα κλπ. Αν υπάρχει κάτι που νιώθουμε πως πρέπει να κάνουμε, ενώ ευχόμαστε να μην το κάνουμε, νομίζω και σε συνδυασμό με τον Κρόνο τώρα αξίζει να αναλογιστούμε κατά πόσο μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη ευθύνη των επιλογών μας.

Είναι πιο δύσκολο απ’ όσο ακούγεται. Αλλά και απελευθερωτικό όταν τελικά το καταφέρνουμε.

Τι είναι αυτά που κάνουν την ζωή άξια να την ζούμε;

Τέλος, θα ήθελα να πω ευχαριστώ για τα μηνύματα υποστήριξης και με την νέα μου ιστοσελίδα! Είναι πραγματικά υπέροχο το συναίσθημα όταν βλέπω πως η δουλειά μου έχει ανταπόκριση και πως σας αγγίζουν όσα γράφω/λέω στα βίντεο.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Βίντεο για την σύνοδο του Κρόνου με τον Δία στον Υδροχόο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.