Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Άρης στην Παρθένο 2017

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/12/Άρης-Παρθένος-οργάνωση-ιππότης-ζώδια-Αστρολογία-Αστρολόγος-Ωροσκόπος-προβλέψεις.jpg

Τι συμβαίνει με τον Άρη στην Παρθένο;

Ο Άρης περνάει σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου και γίνεται.. ευσυνείδητος και οργανωτικός. Αμέ! Από ωμός πολεμιστής μεταμορφώνεται σε πολεμιστή που βάζει πρώτα απ’όλα τα πνεύμα και μάχεται με ανατολικά συστήματα. Έναν πολεμιστή έτοιμο και ισορροπημένο να φέρει εις πέρας όλες τις καθημερινές υποχρεώσεις. «Τέλεια!», θα σκεφτείτε, ότι χρειαζόμασταν τώρα που ο Σεπτέμβρης ξεκίνησε για τα καλά και εντάξει, από τη μια έχετε δίκιο αλλά υπάρχουν και ορισμένα σημεία που δεν είναι και τόσο ιδανικά.

 

Αρχικά, όταν ο Άρης είναι στη Παρθένο υπάρχει μια τάση αποφυγής ή αναβολής. Μπορεί ο πολεμιστής να είναι έτοιμος, αλλά δεν παραμένει έτσι. Με απλά λόγια, είναι εύκολο τώρα να θελήσουμε να αναβάλουμε κάποια υποχρέωση. Και τότε είναι που μπορούμε να αξιοποιήσουμε αληθινά το πέρασμα του πολεμοχαρή θεού στο ζώδιο της Παρθένου. Όταν συμβεί αυτό πρέπει να δώσουμε προσοχή και να συνειδητοποιήσουμε τί είναι αυτό από το οποίο αισθανόμαστε απειλή τόσο μεγάλη ώστε το αποφεύγουμε; Η αναβολή είναι μια κίνηση άμυνας με τον ίδιο τρόπο που η αντιμετώπισή του μας τροφοδοτεί με ζωή.

 

Δεύτερον, ο Άρης εδώ μπορεί να γίνει εξαιρετικά απαιτητικός ως προς το να μας καθοδηγήσει να κατευθύνουμε σωστά την ενέργειά μας. Χρειάζεται να ακούμε την διαίσθησή μας (η διαίσθηση της Παρθένου είναι αρκετά δυνατή – αν και παρεξηγημένη). Χρειάζεται να πιέσουμε τον εαυτό μας να ξεπεράσουμε τα συνηθισμένα, τα καθημερινά, να κάνουμε πράγματα καινούργια και συναρπαστικά! Το να ξεφύγουμε από το comfort zone, την ζώνη μέσα στην οποία αισθανόμαστε άνετα, δεν είναι εύκολο αλλά τροφοδοτεί ζωή – που λέγαμε.

 

Η διεύλευση αυτή του Άρη έως τις 22/10 μπορεί τελικά να μας δώσει την ώθηση που είχαμε ανάγκη, να μας γεμίσει με το απαραίτητο θάρρος να αντιμετωπίσουμε εκείνα που αποφεύγαμε.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.