Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Άρης στον Σκορπιό 2017

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/12/Άρης-Σκορπιός-art-by-aquasixio-αστρολογία-ζώδια-προβλέψεις-Ωροσκόπος-skorpios-aris.jpg

Το Σάββατο 09/12/2017 ο Άρης ξεκινά το ταξίδι του στον ζώδιο του Σκορπιού όπου και θα παραμείνει έως τις 26 Ιανουαρίου του 2018. Τι σημαίνει αυτό;

 

Αρχικά χρειάζεται να αναφέρουμε πως ο Σκορπιός είναι το μόνο ζώδιο το οποίο έχει δυο σύγχρονους κυβερνήτες, τον Πλούτωνα και τον Άρη. Έτσι ο Άρης τώρα βρίσκεται «σπίτι του» κατά κάποιο τρόπο. Αισθάνεται άνετα στον Σκορπιό πως μπορεί να εκφράσει τα θετικά χαρακτηριστικά του Αρχετύπου. Άρης στον Σκορπιό είναι πάθος, ένταση, ζήλιες, ξεσπάσματα που τελειώνουν σε φιλιά και θυμός που καταλήγει σε εκτόνωση μέσω οργασμού.

Ναι, η Σκορπίσια ενέργεια πασχίζει να μας προσφέρει μια πλήρως ικανοποιητική ζωή στην οποία εκτιμούμε και διαθέτουμε όλα όσα μας χαροποιούν και οδηγείται από τα βαθύτερα ένστικτα, την αληθινή μας φύση.

 

Αξίζει να έχουμε όμως στο μυαλό μας πως οι πλανήτες που βρίσκονται τώρα στον Σκορπιό (εκτός από τον Άρη και ο Δίας) πλησιάζουν πως τις κεντρικές μοίρες του ζωδίου, που σημαίνει πως δημιουργούν ένα ωριαότατο ταυ τετράγωνο με τους δεσμούς της Σελήνης (από τον Λέοντα και τον Υδροχόο). Όταν εμπλέκονται οι δεσμοί της Σελήνης αγγίζουμε ευαίσθητα σημεία (τα πιο ευάλωτα κομμάτια του εαυτού) και ο Σκορπιός φημίζεται ούτως ή άλλως για την ψυχική ανασκόπηση. Έτσι, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να συνδέσουμε τα τραύματά μας με όσα τα πυροδοτούν και αντίστοιχα την έκφραση των συναισθημάτων με τη δημιουργικότητα.

Περισσότερα για τον Δία στον Σκορπιό ΕΔΩ

Αν εξετάσουμε αρχετυπικά τον Άρη βαθύτερα, ξεφεύγοντας δηλαδή από τα επιφανειακά πρότυπα που τον θέλουν πολεμοχαρή να τραβάει το σπαθί του με τόση ευκολία, ο Άρης στον Σκορπιό μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε το χάρισμα της ελεύθερης βούλησης. Σε ποια σημεία της ζωής μου έχω την επιλογή να ενισχύσω την δημιουργικότητα και να φέρω ζεστασιά και Φως; Ο Άρης στον Σκορπιό δεν είναι ο ίδιος με τον Άρη στον Κριό. Γι’ αυτό και τώρα η απλή λύση του να πολεμήσει το πρόβλημα δεν είναι έξυπνη στρατηγική. Ο Άρης τώρα βγάζει τη πανοπλία του, πετάει τα όπλα και ξεγυμνώνεται ζητώντας ο ίδιος βοήθεια, δείχνοντας τις ευαισθησίες του, ζητά να ξεκουραστεί στο «σπίτι» δίχως κριτική. Είναι ήρεμος και αν ακολουθήσουμε το παράδειγμά του θα δούμε πως ευκολότερα κερδίζουμε αυτό που θέλουμε εκφράζοντας την ανθρώπινη, ευάλωτη πλευρά μας και με ειλικρίνεια ζητώντας όσα επιθυμούμε. Ο Άρης στον Σκορπιό έχει το χάρισμα να παραμένει ψύχραιμος υπό πίεση (χάρισμα που προικίζει επίσης σε όσους γεννήθηκαν με τον Άρη σε αυτή τη θέση). Δεν δρα παρορμητικά όπως στον Κριό. Ζητά τώρα να ακολουθήσουμε αυτό το παράδειγμα.

 

Τέλος θέλω να αναφέρω το σημαντικότερο, πως ο Άρης στον Σκορπιό αφυπνίζει μέσα μας την συνειδητοποίηση μιας ουσιαστικής τεράστιας δύναμης που διαθέτουμε. Όταν πληγώνουμε άλλους, τραυματίζουμε τον εαυτό μας. Όταν αγαπάμε όμως τον εαυτό μας, το περιβάλλον μας αγαπά επίσης. Αν σεβόμαστε και εκτιμούμε τους άλλους, σημαίνει πως είμαστε κι εμείς άξιοι σεβασμού και φτάνουν να μας εκτιμήσουν και οι άλλοι. Τόσο απλό. Όλα επιστρέφονται γρηγορότερα, τα γρανάζια του Κάρματος ανταποδίδουν την ενέργεια που εκπέμπουμε άμεσα καθώς ο Άρης με τον Δία σχηματίζουν το ταυ τετράγωνο με τους δεσμούς της Σελήνης όλο τον Δεκέμβρη και το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Η πληρωμή και η ανταμοιβή είναι εδώ. Συμβαίνει τώρα.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.