Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Μετά από 4 μήνες που ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης, ήταν ανάδρομος, ήρθε η στιγμή να πάρουμε όλοι μια ανάσα καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ορθή πορεία! Ο Δίας αυτές τις μέρες είναι στάσιμος, ακίνητος στο ζώδιο του Ζυγού και το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, θα επιστρέψει σε ορθή του πορεία.

Ασφαλώς αυτά είναι χαρμόσυνα νέα και όχι μόνο για τους Ζυγούς αλλά για όλα τα Ζώδια. Η ενέργεια του πλανήτη εξωτερικεύεται και πάλι, μπορεί να προσφέρει ανενόχλητος τα δώρα, τις ευχάριστες εκπλήξεις και όσα κάνουν τη καρδιά μας να σκιρτά.

Την ώρα της “επαναφοράς” του μάλιστα, σχηματίζει αρμονικές όψεις τόσο με τον Ήλιο όσο και με τον Ερμή. Όλα αυτά σημαίνουν πως ο Δίας έρχεται φέροντας δώρα. Ευνοεί τις φιλικές και συντροφικές σχέσεις. Εάν αισθάνθηκες πως απομακρύνθηκες από τη παρέα ή τη σχέση σου, ο Δίας είναι εδώ να δώσει την απαραίτητη ώθηση ώστε να σας φέρει ξανά σε επαφή. Εάν νιώθεις ότι στεκόσουν ακίνητος ή ότι είχες βαλτώσει σχεδόν ανήμπορος να πας μπροστά, ο Δίας θα απλώσει το χέρι του να σε τραβήξει. Κι εάν δεν είχες αυτό που περισσότερο ποθούσες, πάλι ο Δίας θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να καταφέρεις να το αποκτήσεις.

Σε όλα όμως τα παραπάνω σενάρια, σε όσα ο Δίας μπορεί πράγματι να σε ευνοήσει, χρειάζεται κι εσύ να κάνεις μια προσπάθεια. Ο Δίας θα κάνει ότι μπορεί αλλά εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής, εσύ είσαι εδώ ο ήρωας της ιστορίας που πρέπει να παλέψει. Και εκεί είναι που αρκετοί μπερδεύονται. Ναι, ο Δίας είναι ο μεγάλος ευεργέτης, ναι ο Δίας φέρνει τύχη, αλλά η τύχη ευνοεί τους γενναίους και τους τολμηρούς. Χρειάζεται εσύ να δεχτείς τη πρόκληση και να κάνεις το επόμενο βήμα. Ο Ήλιος και ο Ερμής από τους Διδύμους σε συμβουλεύουν να το σκεφτείς, να μη δράσεις παρορμητικά, ενώ η αστρολόγος σου επιμένει στο να μην φοβηθείς προβάλλοντας ανησυχίες του παρελθόντος πάνω σε μελλοντικά σχέδια.

Ο Δίας ζητά να κάνει τη ζωή μας σαν τον καλοκαιρινό ουρανό: ανέφελη.
Ας του το επιτρέψουμε!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.