Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ο Αστεροειδής Πανδώρα

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/Αστεροειδής-πανδώρα-πανδορα-ωροσκόπος-κουτί-αστρολογία-κύπρος-γενέθλιος-χάρτης-1014x487-1.jpg

Η Πανδώρα ήταν η πρώτη θνητή γυναίκα κατά την Ελληνική μυθολογία και η ιστορία λέει -εν συντομία- πως της εμπιστεύτηκαν ένα κουτί στο οποίο βρισκόντουσαν φυλακισμένα τα δεινά όλου του κόσμου το οποίο δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να ανοίξει! Αλλά η περιέργεια νίκησε και τελικά ξεκλείδωσε το κουτί απελευθερώνοντας όλο το κακό. Σαν την Εύα, η Πανδώρα, το πρώτο αρχέτυπο θνητής γυναίκας, είναι υπεύθυνη για όλες τις συμφορές. Χμμμ… δεν είναι να αναρωτιέται κανείς για το φύλο όσων έγραφαν αυτές τις ιστορίες..

Το όνομα ανήκει σε έναν μεγάλο Αστεροειδή της κύριας ζώνης και έχει μεγάλη σημασία σε έναν Αστρολογικό χάρτη όταν βρίσκεται κοντά (σχηματίζει σύνοδο) με τον Ήλιο, τη Σελήνη ή κάποιον από τους πλανήτες. Μετά από έρευνες Αστρολόγων έχει βρεθεί πως στους χάρτες των ίδιων, η Πανδώρα βρίσκεται συνήθως σε κάποια από τις γωνίες του γενέθλιου χάρτη, στον Ωροσκόπο, τη Δύση, το Μεσουράνημα ή το Ναδίρ.

Συνήθως σε παρόμοια άρθρα αναφέρω τη θέση του Αστεροειδή ανά Ζώδιο ή ανά οίκο. Όμως για την Πανδώρα συγκεκριμένα, για τον Αστεροειδή νο.55, μεγαλύτερη σημασία έχει με ποια πλανητική ενέργεια αναμιγνύεται στον γενέθλιο χάρτη – αν το κάνει.

Για να μάθεις αν η Πανδώρα σχηματίζει σύνοδο με κάποιο σημαντικό σημείο ή πλανητικό σώμα στον γενέθλιο χάρτη σου και ποιο είναι αυτό, μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου ΕΔΩ και θα σου απαντήσω στο mail που θα δηλώσεις!

 

Πανδώρα – Σελήνη: Τα συναισθήματά σου κατακλύζουν τη λογική στις καθημερινές αποφάσεις. Είναι επίσης δείγμα αυθορμητισμού, ειδικά αν το Ζώδιο μέσα στο οποίο βρίσκονται είναι παρορμητικής φύσεως (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως)

Πανδώρα – Ήλιος: Εδώ έχουμε προσωπικότητες οι οποίοι αισθάνονται πολύ έντονα την επιρροής της Πανδώρας στη ζωή τους. Δείχνει μια τάση ανωριμότητας και άτομο που άθελά του προκαλεί χάος και καταστροφές γύρω του.

Πανδώρα – Ερμής: Εδώ η Πανδώρα εστιάζεται στη περιέργεια! Το άτομο με αυτή τη σύνοδο θέλει να μάθει όσα περισσότερα πράγματα γίνεται και συχνά συναντάται σε συγγραφείς, ερευνητές ή ακαδημαϊκούς.

Πανδώρα – Αφροδίτη: Η ανάμειξη των δυο αυτών ενεργειών κάνει το άτομο πιο ελκυστικό στο αντίθετο φύλο (άλλωστε και οι δυο ήταν φημισμένες για την ομορφιά τους). Είναι ένδειξη πολλών θαυμαστών ενώ συμβολίζει επίσης παροδικές ατυχίες και κακή φήμη από εκείνους.

Πανδώρα – Άρης: Δεν είναι μικρό πράγμα να ενώνονται οι ενέργειες του αρχέτυπου του θεού του πολέμου με εκείνης που εξαπόλυσε όλα τα δεινά στον κόσμο. Και τα δυο φέρνουν δυστυχία και έτσι άτομα με αυτή την όψη συχνά προκαλούν το δράμα γύρω τους, έστω κι αν δεν το θέλουν.

Πανδώρα – Δίας: Λέγεται πως ο Δίας διέταξε την δημιουργία της Πανδώρας όταν ήταν πολύ θυμωμένος από τον Προμηθέα (ελεύθερη βούληση). Ο συνδυασμός αυτός δείχνει πως παρά όσες τάσεις κυριαρχούν στον γενέθλιο χάρτη, είναι ευκολότερο για το άτομο να τις υπερβεί, εκφράζοντας το δικό του μονοπάτι.

Πανδώρα – Κρόνος: Έχοντας και οι δυο παρόμοια φύση, το άτομο συχνά βράζει μέσα του και χαρακτηρίζει τον ψυχισμό του ως μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Υπάρχει η αίσθηση πως μόνο με την έκρηξη (ή το άνοιγμα του κουτιού) θα εκφραστεί το πραγματικό μέγεθος των δυνατοτήτων του.

Πανδώρα – Ουρανός: Όψη ακτιβιστών και γενικά ατόμων που παλεύουν για να φέρουν την αλήθεια στο φως. Ο συνδυασμός Πανδώρας – Ουρανού προσφέρει προσήλωση σε έναν σκοπό ανώτερο από εμάς.

Πανδώρα – Ποσειδώνας: Η όψη αυτή συναντάται σε άτομα… παρεξηγημένα. Όπως η Πανδώρα της οποίας καταλογίζουν τόσες συμφορές, ξεχνώντας το γεγονός ότι η φύση ενός θνητού είναι η περιέργεια, η οποία αν τη χειριστεί κανείς σωστά φέρνει την εξέλιξη και τη δημιουργία.

Πανδώρα – Πλούτωνας: Κοινή όψη σε συγγραφείς, συμβολίζοντας την έρευνα που απαιτείται για την απόκτηση υλικού, τη διαίσθηση που συχνά εμπλέκεται στην δημιουργική δουλειά και τα δικαιώματα που ακολουθούν την επιτυχία της. Η Πανδώρα με τον Πλούτωνα ή μέσα στον 8ο οίκο, συναντάται επίσης σε χάρτες διάσημων κατασκόπων.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Περισσότεροι αστεροειδείς στο tag του Αστρολογικού Καπέλου ΕΔΩ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.